Повезане вести

Драма познатог Енглеза пред Катар, пред свима признао - уништен сам! Чудо се није десило, један старт му је уништио сан!

Драма познатог Енглеза пред Катар, пред свима признао - уништен сам! Чудо се није десило, један старт му је уништио сан!

Мондо 09.11.2022
Како се приближава Светско првенство, све више играча отпада са спискова селектора због повреда зарађених у току сезоне. Како се приближава Светско првенство, све више играча отпада са спискова селектора због повреда зарађених у… »
Шокантна исповест звезде Енглеске репрезентације: „Уништен сам – не идем на Светско првенство!“

Шокантна исповест звезде Енглеске репрезентације: „Уништен сам – не идем на Светско првенство!“

Хот спорт 09.11.2022
Данас је постало и дефинитивно. Фудбалер Челсија, Рис Џејмс, неће бити део репрезентације Енглеске на Светском првентсву у Катару. Данас је ова информација постала и званична након што је Гарет Саутгејт, селектор Енглеске… »
Саутгејт дефинитивно прецртао Риса Џејмса

Саутгејт дефинитивно прецртао Риса Џејмса

Спорт клуб 09.11.2022
Рис Џејмс, сјајни дефанзивац Челсија, дефинитивно неће играти за Енглеску на Светском првенству у Катару. Како преноси Скај спорт, ову вест је Џејмсу после много размишљања саопштио селектор Герет Саутгејт. Рис је повредио… »
Бек Челсија Рис Џејмс због повреде неће играти за Енглеску на Мундијалу

Бек Челсија Рис Џејмс због повреде неће играти за Енглеску на Мундијалу

Еуроневс 09.11.2022
Рис Џејмс неће моћи да игра за селекцију Енглеске на Мундијалу у Катару. Десни бек Челсија повредио је колено 11. октобра на мечу Лиге шампиона против Милана и упркос свим напорима лекара није успео да се опорави на време. Надао… »
Ударац за енглезе пред почетак мундијала: Рис Џејмс пропушта СП у Катару због повреде

Ударац за енглезе пред почетак мундијала: Рис Џејмс пропушта СП у Катару због повреде

Курир 09.11.2022
Фудбалер Челсија Рис Џејмс пропустиће предстојеће Светско првенство у Катару због повреде, пренели су британски медији. После разговора са селектором Енглеске Гаретом Саутгејтом, констатовано је да се бек Челсија није довољно… »

Вести дана »