Povezane vesti
Drama poznatog Engleza pred Katar, pred svima priznao - uništen sam! Čudo se nije desilo, jedan start mu je uništio san!
Mondo 09.11.2022
Kako se približava Svetsko prvenstvo, sve više igrača otpada sa spiskova selektora zbog povreda zarađenih u toku sezone. Kako se približava Svetsko prvenstvo, sve više igrača otpada sa spiskova selektora zbog povreda zarađenih u toku sezone. Loše vesti… »
Šokantna ispovest zvezde Engleske reprezentacije: „Uništen sam – ne idem na Svetsko prvenstvo!“
Hot sport 09.11.2022
Danas je postalo i definitivno. Fudbaler Čelsija, Ris Džejms, neće biti deo reprezentacije Engleske na Svetskom prventsvu u Kataru. Danas je ova informacija postala i zvanična nakon što je Garet Sautgejt, selektor Engleske, objavio spisak pozvanih… »
Sautgejt definitivno precrtao Risa Džejmsa
Sport klub 09.11.2022
Ris Džejms, sjajni defanzivac Čelsija, definitivno neće igrati za Englesku na Svetskom prvenstvu u Kataru. Kako prenosi Skaj sport, ovu vest je Džejmsu posle mnogo razmišljanja saopštio selektor Geret Sautgejt. Ris je povredio koleno na meču Lige… »
Bek Čelsija Ris Džejms zbog povrede neće igrati za Englesku na Mundijalu
Euronews 09.11.2022
Ris Džejms neće moći da igra za selekciju Engleske na Mundijalu u Kataru. Desni bek Čelsija povredio je koleno 11. oktobra na meču Lige šampiona protiv Milana i uprkos svim naporima lekara nije uspeo da se oporavi na vreme. Nadao se selektor Engleske… »
Udarac za engleze pred početak mundijala: Ris Džejms propušta SP u Kataru zbog povrede
Kurir 09.11.2022
Fudbaler Čelsija Ris Džejms propustiće predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru zbog povrede, preneli su britanski mediji. Posle razgovora sa selektorom Engleske Garetom Sautgejtom, konstatovano je da se bek Čelsija nije dovoljno oporavio od povrede kolena… »
Vesti dana »

Liga konferencija: Partizan nadigrao Oleksandriju, Miloševićeva utakmica iz snova
Danas pre 5 satijoš 9 povezanih

Kazna do 5.000 evra, oduzimanje dozvole na 2 meseca, ali i zatvor! Novi zakon o saobraćaju danas stupa na snagu u Bugarskoj i stroži je od svih prethodnih
Blic pre 49 minutajoš 1 povezana

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 4 satijoš 5 povezanih

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 4 satijoš 1 povezana

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 7 satijoš 3 povezane