Povezane vesti
BIZIT 2022: Pratite prenos prvog dana BIZIT RE:Start 23 konferencije
PC Press 09.11.2022
Deveta BIZIT konferencija, koja se održava pod nazivom RE:Start 23, otvorena je u Beogradu. Tradicionalnu manifestaciju koja okuplja sve što vredi od domaćeg IT-ja organizuje PC Press, a održava se 9. i 10. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Prvi… »
BIZIT 2022: Svečanim govorom i uvodnim predavanjima otvorena vodeća tehnološka konferencija
PC Press 09.11.2022
Deveta BIZIT konferencija, koja se održava pod nazivom RE:Start 23, otvorena je u Beogradu. Tradicionalnu manifestaciju koja okuplja sve što vredi od domaćeg IT-ja organizuje PC Press, a održava se 9. i 10. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu… »
Vesti dana »
Upozorenje analitičara: Evropski vozači mogli bi da plate 220 evra više godišnje za gorivo zbog cene nafte
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane
"Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami": Kakve nam je poruke zaveštao Zoran Đinđić?
N1 Info pre 10 minutajoš 69 povezanih
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 20 minutajoš 24 povezane
"EU godinama ucenjuje Srbe" Zaharova: Kosovo i Metohija je neodvojivi deo Srbije
Blic pre 5 minutajoš 63 povezane
Američka Ratna mornarica dobija novi zadatak: "To će se desiti uskoro, ali ne može sada, jednostavno nismo spremni"
Kurir pre 1 satjoš 49 povezanih