Повезане вести

Неће Рус у крњачу, ни за 500 евра! Оглас који је дао за стан разбеснео Србе, ево како су му одговорили! (фото)

Неће Рус у крњачу, ни за 500 евра! Оглас који је дао за стан разбеснео Србе, ево како су му одговорили! (фото)

Курир 09.11.2022
Један Рус тражио је помоћ на Редиту, јер ће због посла ускоро морати да се пресели у Србију, а једна од ствари која му је неопходна је добра покривеност интернета. "Ја сам Рус који живим у Белгији и моја компанија ми је недавно… »
Рус тражи стан у Београду, али неће у Крњачу: "Не бих да преплатим. Тражим добру зону, добар нет"

Рус тражи стан у Београду, али неће у Крњачу: "Не бих да преплатим. Тражим добру зону, добар нет"

Телеграф 09.11.2022
Разни су кренули да му пишу у коментарима, како наши држављани, тако и странци. Један Рус је недавно, вероватно не очекујући то, изазвао лавину коментара на интернету, када је објавио пост на мрежи Редит. "Ја сам Рус који живи у… »
Рус тражи помоћ - и њему јасно шта се дешава у Београду: Људи га дочекали на нож, пљуште коментари! Јавили се и Руси

Рус тражи помоћ - и њему јасно шта се дешава у Београду: Људи га дочекали на нож, пљуште коментари! Јавили се и Руси

Мондо 09.11.2022
Један Рус ускоро мора да се пресели у Београд због посла, а има проблем у проналаску места становања, због чега је потражио помоћ на Редиту. Један Рус ускоро мора да се пресели у Београд због посла, а има проблем у проналаску… »

Вести дана »