Povezane vesti
"Sramota za muški rod! Pu, bre!" Ana Nikolić još žešće udarila na Rastu nakon njegovog odgovora - Ja sam glupa gluperda!
Mondo 09.11.2022
Ana Nikolić ne prestaje s prozivkama i uvredama na račun bivšeg supruga Stefana Đurića Raste. Ana Nikolić ne prestaje s prozivkama i uvredama na račun bivšeg supruga Stefana Đurića Raste. Pevačica Ana Nikolić nedavno je javno uputila niz… »
Taj rasta me je sve slagao! Ana Nikolić žestoko odbrusila Rasti, rat bivših se nastavlja - "Misli da je neki k ovde?!"
Mondo 09.11.2022
Ana Nikolić odgovorila bivšem suprugu, reperu Stefanu Đuriću Rasti. Ana Nikolić odgovorila bivšem suprugu, reperu Stefanu Đuriću Rasti. Rat između Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste ne prestaje! Nakon što je pevačica šokirala sve kada je na… »
"On me je sve slagao, pa i to da je reper": Ana odgovorila na prozivke Raste o alkoholu - bukti rat
Blic 09.11.2022
Odnos bivših supružnika Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste ponovo je u žiži interesovanja javnosti otkako je pevačica prozvala repera na Instagramu. Rasta nije želeo da komentariše njihov sukob, već je samo odgovorio da ne zna da li je Ana u… »
"Ne znam da li je Ana bila pijana, nisam joj radio: Alko-test!": Rasta o sukobu sa bivšom ženom, progovorio i o novoj devojci…
Blic 09.11.2022
Reper Stefan Đurić Rasta snimio je svoju novu pesmu, ali i spot sa popularnim jutjuberom Đotom. On je sada progovorio i o ćerkici Tari, koju uči da se ničega ne boji, ali i bivšoj supruzi Ani Nikolić, koja ga je na svom Instagram profilu optužila… »
"Ne znam da li je Ana bila pijana, nisam joj radio alko-test!" Rasta o sukobu sa bivšom ženom, a evo šta kaže o…
Kurir 09.11.2022
Reper Stefan Đurić Rasta na poromociji nove pesme, koju je posvetio našoj fudbalskoj reprezentaciji za Svetsko prvenstvo u Kataru, progovorio je o saradnji sa Natašom Bekvalac, ali i Ani Nikolić. "Svaka čast, mnogo je teško. Žena toliko godina… »
Ne znam da li je Ana bila pijana tada! Rasta progovorio o sukobu sa bivšom suprugom - "Iz roditeljske ljubavi neću..."
Mondo 09.11.2022
Stefan Đurić Rasta progovorio o sukobu i prozivkama koje je na njegov račun iznela Ana Nikolić. Stefan Đurić Rasta progovorio o sukobu i prozivkama koje je na njegov račun iznela Ana Nikolić. Ana Nikolić sve je šokirala kada je na Instagramu… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi produžili blokadu Mosta slobode u Novom Sadu za još tri sata
Sputnik pre 54 minutajoš 40 povezanih
BLOG UŽIVO Dirljive scene iz Novog Sada: Taksisti voze studente, građani izašli na ulice da ih pozdrave, blokada produžena do 18 sati
Nova pre 12 minutajoš 35 povezanih
Dalas trejdovao Luku dončića! Poznato gde Slovenac nastavlja karijeru
Večernje novosti pre 4 satijoš 53 povezane