Повезане вести
"Срамота за мушки род! Пу, бре!" Ана Николић још жешће ударила на Расту након његовог одговора - Ја сам глупа глуперда!
Мондо 09.11.2022
Ана Николић не престаје с прозивкама и увредама на рачун бившег супруга Стефана Ђурића Расте. Ана Николић не престаје с прозивкама и увредама на рачун бившег супруга Стефана Ђурића Расте. Певачица Ана Николић недавно је јавно… »
Тај раста ме је све слагао! Ана Николић жестоко одбрусила Расти, рат бивших се наставља - "Мисли да је неки к овде?!"
Мондо 09.11.2022
Ана Николић одговорила бившем супругу, реперу Стефану Ђурићу Расти. Ана Николић одговорила бившем супругу, реперу Стефану Ђурићу Расти. Рат између Ане Николић и Стефана Ђурића Расте не престаје! Након што је певачица шокирала све… »
"Он ме је све слагао, па и то да је репер": Ана одговорила на прозивке Расте о алкохолу - букти рат
Блиц 09.11.2022
Однос бивших супружника Ане Николић и Стефана Ђурића Расте поново је у жижи интересовања јавности откако је певачица прозвала репера на Инстаграму. Раста није желео да коментарише њихов сукоб, већ је само одговорио да не зна да… »
"Не знам да ли је Ана била пијана, нисам јој радио: Алко-тест!": Раста о сукобу са бившом женом, проговорио и о новој девојци…
Блиц 09.11.2022
Репер Стефан Ђурић Раста снимио је своју нову песму, али и спот са популарним јутјубером Ђотом. Он је сада проговорио и о ћеркици Тари, коју учи да се ничега не боји, али и бившој супрузи Ани Николић, која га је на свом Инстаграм… »
Не знам да ли је Ана била пијана тада! Раста проговорио о сукобу са бившом супругом - "Из родитељске љубави нећу..."
Мондо 09.11.2022
Стефан Ђурић Раста проговорио о сукобу и прозивкама које је на његов рачун изнела Ана Николић. Стефан Ђурић Раста проговорио о сукобу и прозивкама које је на његов рачун изнела Ана Николић. Ана Николић све је шокирала када је… »
"Не знам да ли је Ана била пијана, нисам јој радио алко-тест!" Раста о сукобу са бившом женом, а ево шта каже о Беквалчевој!…
Курир 09.11.2022
Репер Стефан Ђурић Раста на поромоцији нове песме, коју је посветио нашој фудбалској репрезентацији за Светско првенство у Катару, проговорио је о сарадњи са Наташом Беквалац, али и Ани Николић. "Свака част, много је тешко. Жена… »
Вести дана »

Стиже септембарски ролеркостер: Температура опет скаче до 30 степени, а од овог датума продире хладан ваздух са атлантика
Блиц пре 2 сатајош 8 повезаних

Вучић из Јапана: Мораћемо да будемо дисциплиновани као Јапанци да бисмо завршили све за експо
Блиц пре 25 минутајош 5 повезаних

Република Српска окићена заставама Србије и Српске поводом Дана српског јединства
РТВ пре 30 минутајош 3 повезане