Повезане вести
"Срамота за мушки род! Пу, бре!" Ана Николић још жешће ударила на Расту након његовог одговора - Ја сам глупа глуперда!
Мондо 09.11.2022
Ана Николић не престаје с прозивкама и увредама на рачун бившег супруга Стефана Ђурића Расте. Ана Николић не престаје с прозивкама и увредама на рачун бившег супруга Стефана Ђурића Расте. Певачица Ана Николић недавно је јавно… »
Тај раста ме је све слагао! Ана Николић жестоко одбрусила Расти, рат бивших се наставља - "Мисли да је неки к овде?!"
Мондо 09.11.2022
Ана Николић одговорила бившем супругу, реперу Стефану Ђурићу Расти. Ана Николић одговорила бившем супругу, реперу Стефану Ђурићу Расти. Рат између Ане Николић и Стефана Ђурића Расте не престаје! Након што је певачица шокирала све… »
"Он ме је све слагао, па и то да је репер": Ана одговорила на прозивке Расте о алкохолу - букти рат
Блиц 09.11.2022
Однос бивших супружника Ане Николић и Стефана Ђурића Расте поново је у жижи интересовања јавности откако је певачица прозвала репера на Инстаграму. Раста није желео да коментарише њихов сукоб, већ је само одговорио да не зна да… »
"Не знам да ли је Ана била пијана, нисам јој радио: Алко-тест!": Раста о сукобу са бившом женом, проговорио и о новој девојци…
Блиц 09.11.2022
Репер Стефан Ђурић Раста снимио је своју нову песму, али и спот са популарним јутјубером Ђотом. Он је сада проговорио и о ћеркици Тари, коју учи да се ничега не боји, али и бившој супрузи Ани Николић, која га је на свом Инстаграм… »
Не знам да ли је Ана била пијана тада! Раста проговорио о сукобу са бившом супругом - "Из родитељске љубави нећу..."
Мондо 09.11.2022
Стефан Ђурић Раста проговорио о сукобу и прозивкама које је на његов рачун изнела Ана Николић. Стефан Ђурић Раста проговорио о сукобу и прозивкама које је на његов рачун изнела Ана Николић. Ана Николић све је шокирала када је… »
"Не знам да ли је Ана била пијана, нисам јој радио алко-тест!" Раста о сукобу са бившом женом, а ево шта каже о Беквалчевој!…
Курир 09.11.2022
Репер Стефан Ђурић Раста на поромоцији нове песме, коју је посветио нашој фудбалској репрезентацији за Светско првенство у Катару, проговорио је о сарадњи са Наташом Беквалац, али и Ани Николић. "Свака част, много је тешко. Жена… »
Вести дана »
Пријава за легализацију објеката по новом Закону почела јутрос у 4 сата
Данас пре 33 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Радио сто плус пре 33 минутајош 14 повезаних
Ау, ау, ау! Протрљајте очи пре него што погледате шта је урадио Никола Јокић! Тренутак непажње противника је био довољан да их сурово казни (видео)
Курир пре 13 минутајош 17 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 1 сатјош 9 повезаних