Povezane vesti
Strah me je, upravo je u sali! Đani o zdravstvenom stanju svoje supruge - Slađa hitno operisana, ovo su detalji!
Mondo 09.11.2022
Radiša Trajković Đani komentarisao zdravstveno stanje svoje supruge Slađe koja se trenutno nalazi na operaciji. Radiša Trajković Đani komentarisao zdravstveno stanje svoje supruge Slađe koja se trenutno nalazi na operaciji. Juče je u domaćim medijima kao… »
"Strah me je, upravo je u sali" Đani se oglasio dok čeka da se Slađi završi operacija
Kurir 09.11.2022
Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa juče su krstili najmlađeg unuka Lava. Iako porodica deluje presrećno i bez problema, Trajkovići trenutno prolaze kroz pravu dramu. Đanijeva supruga se danas operiše zbog problema sa srcem. Naime, Slađa… »
Vesti dana »
Jaćimović: Kazne neću da platim - ne želim da mi ljudi uplaćuju i da plaćamo Ćacilend i Vučićev hir
N1 Info pre 7 satijoš 25 povezanih
„Mladi s juga“ pozvali na skup podrške: U Vranju protest zbog štrajkova glađu Dijane Hrke i Milomira Jaćimovića
Serbian News Media pre 24 minutajoš 99 povezanih
Poslanik uputio veoma neobičnu pretnju: Otvorićemo tv kanal sa nacionalnom frekvencijom za vas! (video)
Pravda pre 1 satjoš 29 povezanih
Profesora iz Vranja kolege u Nišu dovode u vezu sa posrbljavanjem akademskih studija
Vranje news pre 4 satijoš 34 povezane