Povezane vesti
Zašto je četvoro pobijeno na ibarskoj, Žarko Popović o motivu! Šok: Oni su Legiji rekli da organizuje, evo ko je prodao…
Kurir 09.11.2022
Služba je devedesetih napravila opoziciju, tvrdi Žarko Popović, nekadašnji načelnik Odeljenja za krvne delikte, koji je izneo šokantne informacije o političkom životu u Srbiji tokom vladavine Slobodana Miloševića. Popović takođe iznosi optužbe na račun… »
Šok intervju - znam šta je drašković radio, i ko je zaista prodao Miloševića! Ako me tuže spreman sam da uradim jedno!
Mondo 09.11.2022
Žarko Popović otkrio je poverljivu informaciju koju je, kako kaže, dobio iz vrha SPO. Žarko Popović otkrio je poverljivu informaciju koju je, kako kaže, dobio iz vrha SPO. Žarko Popović, nekadašnji načelnik Odeljenja za krvne delikte, izjavio je da je… »
Vesti dana »
Iran gađao američke baze u Zalivu kao odgovor na napad na svadbu i pogibije pet ljudi
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih
RHMZ upozorava: Postoje ekstremni uslovi za iniciranje i širenje požara na otvorenom
RTK pre 32 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za sredu, 2. septembar: Sunčano i toplo, na jugozapadu Srbije kratka kiša
Serbian News Media pre 4 satijoš 23 povezane
Zelenski zapretio, Moskva uzvratila: Na sve pretnje terorista — postoje odgovori
Večernje novosti pre 47 minutajoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo o zločinu u Višnjićevu: Muškarac osumnjičen za nasilje u porodici, određen mu pritvor
Nova pre 1 satjoš 21 povezana