Повезане вести

Луна Ђогани изгубила бебу

Луна Ђогани изгубила бебу

Вести онлине 09.11.2022
Луна Ђогани објавила је на свом Јутјуб каналу да је изгубила бебу. Она и њен партнер Марко су за ово сазнали пре неколико дана, те су открили и шта се догодило. Како су навели, према речима доктора све се десило због вируса… »
"Бог зна зашто се ово десило": Анабела се огласила након вести да је Луна изгубила бебу - Жао ми је што пролази кроз то

"Бог зна зашто се ово десило": Анабела се огласила након вести да је Луна изгубила бебу - Жао ми је што пролази кроз то

Мондо 09.11.2022
Анабела Атијас се огласила након сазнања да је њена ћерка Луна у раним недељама друге трудноће изгубила бебу. Анабела Атијас се огласила након сазнања да је њена ћерка Луна у раним недељама друге трудноће изгубила бебу… »
Изгубили смо је, срце њено је престало да куца… Најтужније вести стижу из дома Луне и Марка

Изгубили смо је, срце њено је престало да куца… Најтужније вести стижу из дома Луне и Марка

Свет & Скандал 09.11.2022
Луна изгубила бебу, потврдио је пар путем Јутјуб канала Луна Ђогани и њен супруг М арко Миљковић тужну вест објавили су на свом Јутјуб каналу и изнели детаље. Наиме, поделили су са својим пратиоцима да су изгубили ову… »
Луна Ђогани изгубила бебу: Потресне вести саопштила са супругом - "Била сам јако лоше, срце је престало да куца..."

Луна Ђогани изгубила бебу: Потресне вести саопштила са супругом - "Била сам јако лоше, срце је престало да куца..."

Мондо 09.11.2022
Луна Ђогани саопштила да је изгубила бебу, па открила са чиме се све суочила. Луна Ђогани саопштила да је изгубила бебу, па открила са чиме се све суочила. Луна Ђогани недавно је са својим пратиоцима поделила да је у другом… »

Вести дана »