Повезане вести

Потера за нападачем из Пожешке у току: Пуцао у Дејана (18) и побегао, верује се да је реч о сукобу навијача

Потера за нападачем из Пожешке у току: Пуцао у Дејана (18) и побегао, верује се да је реч о сукобу навијача

Телеграф 10.11.2022
Дејан је, како је Телеграф први писао, после упуцавања отпузао је у кафић и рекао: "Уби ме Циган" Потера за нападачем на Дејана Г. (18) који је јуче рањен на семафору у Пожешкој улици и даље траје. Полиција је скинула надзорне… »
Младић упуцан у сукобу навијача? Нови детаљи пуцњаве на Бановом Брду: Дејан крвав испузао из аутомобила

Младић упуцан у сукобу навијача? Нови детаљи пуцњаве на Бановом Брду: Дејан крвав испузао из аутомобила

Блиц 10.11.2022
Дејан Г. (18) који је јуче рањен у пуцњави на Бановом Брду опоравља се у Ургентном центру и према процени лекара већ за два-три дана може бити саслушан на околности напада. Како преносе медији, први резултати истраге говоре да… »
"Уби ме Циган": Ово су прве речи које је Дејан (18) изговорио након упуцавања у Пожешкој

"Уби ме Циган": Ово су прве речи које је Дејан (18) изговорио након упуцавања у Пожешкој

Телеграф 10.11.2022
Према незваничним информацијама, на основну његове изјаве, све указује да се ради о навијачу Црвене Звезде. Дејан Г. (18) који је јуче рањен на семафору у Пожешкој улици, како Телеграф сазнаје, после упуцавања отпузао је у… »

Вести дана »