Povezane vesti
Više ne brine korona, već siromaštvo
Politika 10.11.2022
BEČ – Ministar zdravlja i socijalnih pitanja Austrije Johanes Rauh kaže da ga više ne brine korona, već kako će građani proći kroz zimu i predstojeće proleće. „Iskreno, u međuvremenu mi socijalna situacija, siromaštvo mnogo ljudi, više zadaje brige nego… »
Ministar zdravlja i socijalnih pitanja Austrije: Više me ne brine korona, već siromaštvo
Euronews 10.11.2022
Ministar zdravlja i socijalnih pitanja Austrije Johanes Rauh kaže da ga više ne brine korona, već kako će građani proći kroz zimu i predstojeće proleće. "Iskreno, u međuvremenu mi socijalna situacija, siromaštvo mnogo ljudi, više zadaje brige nego… »
Vesti dana »

Utisak nedelje o izborima u Kosjeriću i Zaječaru: „Našli smo recept koji radi. Grešili smo, ali ovo je tek početak borbe“
Nova pre 21 minutajoš 18 povezanih

Profesorka Stojković: Blokiramo raskrsnicu do daljeg, nenadležni na naše zahteve odgovaraju ucenama
N1 Info pre 3 satajoš 24 povezane

Bajern „spakovao“ 10 golova na startu Svetskog prvenstva: Moćna partija Bavaraca i najava napada na titulu
Nova pre 15 minutajoš 21 povezana

Ubijen šef iranskih obaveštajaca: Broj žrtava u Iranu naglo porastao, ljudi u očaju pokušavaju da pobegnu, nastao potpun kolaps! (foto, video)
Kurir pre 26 minutajoš 144 povezane