Повезане вести

Ножем ми је пререзао кожу на врату! Отац Миљане Кулић открио како му је несуђени зет драстичним потезом спасио живот!

Ножем ми је пререзао кожу на врату! Отац Миљане Кулић открио како му је несуђени зет драстичним потезом спасио живот!

Мондо 10.11.2022
Синиша Кулић открио је како му је Ненад Мацновић Бебица спасио живот када је почео да се гуши. Синиша Кулић открио је како му је Ненад Мацновић Бебица спасио живот када је почео да се гуши. Откако је ушла у шесту сезону Задруге… »
Кулићи много дугују Бебици: Синиша открио како му је Мацановић спасао живот

Кулићи много дугују Бебици: Синиша открио како му је Мацановић спасао живот

Свет & Скандал 10.11.2022
Бебица спасао живот Синиши када је остао без свести Синиша Кулић помно прати сва дешавања у Задрузи откако су се на имање уселиле Миљана и Марија, али све му то изазива велику нервозу и погоршава све симптоме болести. Рајко… »
"Ножем ми је пресекао кожу на врату": Синиша Кулић открио о Бебици оно што нико није знао: "Почео сам да се гушим и само сам…

"Ножем ми је пресекао кожу на врату": Синиша Кулић открио о Бебици оно што нико није знао: "Почео сам да се гушим и само сам…

Блиц 10.11.2022
Отац Миљане Кулић, Синиша открио је да му је Ненад Мацановић Бебица, дечко његове ћерке, спасио живот. Синиша и његова супруга Марија очигледно су се поделили и док он брине о кући и ћеркама, она је ушла у "Задругу 6" да… »

Вести дана »