Povezane vesti

Nožem mi je prerezao kožu na vratu! Otac Miljane Kulić otkrio kako mu je nesuđeni zet drastičnim potezom spasio život!

Nožem mi je prerezao kožu na vratu! Otac Miljane Kulić otkrio kako mu je nesuđeni zet drastičnim potezom spasio život!

Mondo 10.11.2022
Siniša Kulić otkrio je kako mu je Nenad Macnović Bebica spasio život kada je počeo da se guši. Siniša Kulić otkrio je kako mu je Nenad Macnović Bebica spasio život kada je počeo da se guši. Otkako je ušla u šestu sezonu Zadruge Miljana… »
Kulići mnogo duguju Bebici: Siniša otkrio kako mu je Macanović spasao život

Kulići mnogo duguju Bebici: Siniša otkrio kako mu je Macanović spasao život

Svet & Skandal 10.11.2022
Bebica spasao život Siniši kada je ostao bez svesti Siniša Kulić pomno prati sva dešavanja u Zadruzi otkako su se na imanje uselile Miljana i Marija, ali sve mu to izaziva veliku nervozu i pogoršava sve simptome bolesti. Rajko Ristić – Marija je… »
"Nožem mi je presekao kožu na vratu": Siniša Kulić otkrio o Bebici ono što niko nije znao: "Počeo sam da se gušim i samo…

"Nožem mi je presekao kožu na vratu": Siniša Kulić otkrio o Bebici ono što niko nije znao: "Počeo sam da se gušim i samo…

Blic 10.11.2022
Otac Miljane Kulić, Siniša otkrio je da mu je Nenad Macanović Bebica, dečko njegove ćerke, spasio život. Siniša i njegova supruga Marija očigledno su se podelili i dok on brine o kući i ćerkama, ona je ušla u "Zadrugu 6" da kontroliše ćerku… »

Vesti dana »