Povezane vesti
Do sada odobreno oko 60 subvencija za stanove majkama; Prevremeno rođena deca su najveći borci
RTV 10.11.2022
BEOGRAD - Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić izjavila je danas da je do sada odobreno 60 subvencija za stanove mladim majkama koje su rodile dete, a nemaju nekretninu. "U ovom momentu je odobreno oko 60 subvencija. Dok sam bila na… »
Kisić: Subvencije za kupovinu nekretnina dobilo 60 majki, nastavićemo sa takvim merama
Euronews 10.11.2022
Ministaraka za brigu o prodici i demografiju Darija Kisić izjavila je danas da je do sada odobreno 60 subvencija za stanove mladim majkama koje su rodile dete, a nemaju nekretninu. "U ovom momentu je odobreno oko 60 subvencija. Dok sam bila na čelu… »
Popis upozorava da se uozbiljimo po pitanju nataliteta: Majkama odobreno oko 60 subvencija za stanove
Telegraf 10.11.2022
Rezultatu popisa nisu još definitivni, ali jeste činjenica da nas ima manje. Ministaraka za brigu o prodici i demografiju Darija Kisić izjavila je danas da je do sada odobreno 60 subvencija za stanove mladim majkama koje su rodile dete, a nemaju… »
Vesti dana »

(Radarski snimci) nevreme u Srbiji u naredna 24 sata, iz sata u sat: Najjači udari u ovim gradovima, i u Beogradu će da pljušti, RHMZ će izdavati hitna upozorenja!
Blic pre 9 minutajoš 45 povezanih

ATP turnir Belgrade Open seli se iz Beograda u Atinu u novembru 2025.
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 30 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih

Cene stanova u Srbiji u prvom kvartalu porasle: U Vojvodini za 4,84 odsto
Moj Novi Sad pre 58 minutajoš 19 povezanih