Povezane vesti
Kisić: Subvencije za kupovinu nekretnina dobilo 60 majki, nastavićemo sa takvim merama
Euronews 10.11.2022
Ministaraka za brigu o prodici i demografiju Darija Kisić izjavila je danas da je do sada odobreno 60 subvencija za stanove mladim majkama koje su rodile dete, a nemaju nekretninu. "U ovom momentu je odobreno oko 60 subvencija. Dok sam bila na čelu… »
Do sada odobreno oko 60 subvencija za stanove majkama; Prevremeno rođena deca su najveći borci
RTV 10.11.2022
BEOGRAD - Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić izjavila je danas da je do sada odobreno 60 subvencija za stanove mladim majkama koje su rodile dete, a nemaju nekretninu. "U ovom momentu je odobreno oko 60 subvencija. Dok sam bila na… »
Popis upozorava da se uozbiljimo po pitanju nataliteta: Majkama odobreno oko 60 subvencija za stanove
Telegraf 10.11.2022
Rezultatu popisa nisu još definitivni, ali jeste činjenica da nas ima manje. Ministaraka za brigu o prodici i demografiju Darija Kisić izjavila je danas da je do sada odobreno 60 subvencija za stanove mladim majkama koje su rodile dete, a nemaju… »
Vesti dana »
Roditelji ubijenog Aleksa Pretija osudili laži Trampove administracije o svom sinu
Politika pre 1 satjoš 29 povezanih
Legendarni teniser optužio čelnike Australijan opena zbog Sinera: „Meni ovo miriše na favorizovanje, ne verujem da iko želi da vidi tako nešto u našem sportu“
Danas pre 41 minutajoš 26 povezanih
Uhapšene dve osobe u Nišu zbog sumnje za otmicu i pokušaj iznude
Serbian News Media pre 56 minutajoš 20 povezanih
Pala fasada sa renovirane prokupačke Gimnazije, Grad traži hitnu sanaciju o trošku izvođača
Južne vesti pre 5 satijoš 12 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 26. januar: Oblačno sa jakim vetrom, mestimično sa kišom
Beta pre 4 satijoš 30 povezanih