Povezane vesti
Mama moja, jedna i jedina, voli te tvoja lelica: Ćerka Merime Njegomir objavila pismo koje kida dušu na komade
Mondo 10.11.2022
Jelena Njegomir objavila dirljivo pismo posvećeno majci Merimi. Jelena Njegomir objavila dirljivo pismo posvećeno majci Merimi. Ćerka Merime Njegomir, Jelena Njegomir, objavila je potresno pismo posvećeno pokojnoj majci, na dan kada bi pevačica slavila… »
"Mama, čujem te kako me zoveš, vreme ne leči rane" Ćerka Merime Njegomir objavila potresno pismo preminuloj pevačici, tuga
Kurir 10.11.2022
Proslavljena pevačica Merima Njegomir da je živa juče, 9. novembra, napunila bi 69 godina, a njena deca veoma pate za njom. Merima je za sobom ostavila četvoro dece, ćerke Ljubicu, Jelenu i Milicu, kao i sina Marka. Na pevačicin rođendan njena ćerka… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 5 satijoš 3 povezane

Ministarstvo spoljnih poslova preporučuje građanima da ne putuju u Hrvatsku u narednom periodu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana