Povezane vesti
Ubio mi majku pa iz zatvora zvao da me obavesti: Potresne reči Slobodankine ćerke koju je partner ubio u Italiji
Blic 10.11.2022
"Monstrum je moju majku ubio, pa se javio iz zatvora da nas obavesti! Samo dva dana pre zločina majka mi je slala glasovne poruke da će se ubiti, jer ne može više da živi s njim!", priča Nadica Metušev, ćerka brutalno ubijene Slobodanke Metušev (48) koju… »
Ubio mi majku, on je monstrum! Progovorila ćerka Slobodanke, koju je muž ubio u Italiji iz zatvora javio porodici da je…
Kurir 10.11.2022
Monstrum je moju majku ubio, pa se javio iz zatvora da nas obavesti! Đubre jedno! Samo dva dana pre zločina majka mi je slala glasovne poruke da će se ubiti, jer ne može više da živi s njim! Ovim potresnim rečima počinje svoju ispovest za Kurir Nadica… »
Vesti dana »
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 27 minutajoš 39 povezanih
Smrt Alija Laridžanija će produbiti krizu u srcu iranskog vrha
BBC News pre 42 minutajoš 43 povezane
Inspekcija: Pri lečenju preminulog muškarca u Čačku ustanovljene stručne greške, u slučaju devojčice (4) bez propusta
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 19 povezanih
Sneg zavejao ovaj deo Srbije! Nestvarne slike usred marta: Ovako nije bilo ni tokom zime
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih
Od 23. marta dostupna usluga eZakazivanje termina za upis i testiranje deteta u prvi razred osnovne škole
PC Press pre 1 satjoš 19 povezanih