Повезане вести

Карлеуша у стајлингу од 8.490 €! У руци ташница од 2.200 €, а кад је споменула хонорар за новогодишњу ноћ сви се шокирали…

Карлеуша у стајлингу од 8.490 €! У руци ташница од 2.200 €, а кад је споменула хонорар за новогодишњу ноћ сви се шокирали…

Курир 10.11.2022
Јелена Карлеуша стигла у један престонички хотел где треба да одржи конференцију за медије поводом новогодишњег концерта. Карлеуша је дошла и великом стилу, а на себи је има дугачки "баленсиага" капут у беж боји, који кошта… »
Јелена Карлеуша жестоко ударила на Милоша Биковића: "у ком је, бре, он филму?!" Уплашио се када ме је видео... (видео)

Јелена Карлеуша жестоко ударила на Милоша Биковића: "у ком је, бре, он филму?!" Уплашио се када ме је видео... (видео)

Курир 10.11.2022
Певачица Јелена Карлеуша одржала је конференцију за медије поводом предстојећег новогодишњег наступа за који је најавила, а том приликом проговорила је о Милошу биковићу и глумцима. Карлеуша се недавно нашла у жижи интересовања… »
Карлеуша жестоко испрозивала глумце: Серије су им глупе, они су фолиранти, не бих им дала ни 3 динара ВИДЕО

Карлеуша жестоко испрозивала глумце: Серије су им глупе, они су фолиранти, не бих им дала ни 3 динара ВИДЕО

Нова 10.11.2022
Певачица Јелена Карлеуша одржала је конференцију за медије поводом предстојећег новогодишњег наступа. Приликом разговора са новинарима, истакла је да је највише нервирају домаћи глумци. Замера им, како каже, то што се… »
Карлеуша о новом сукобу са Даром Бубамаром: Колегиница јој забола нож у леђа, а она је рекла само једно ВИДЕО

Карлеуша о новом сукобу са Даром Бубамаром: Колегиница јој забола нож у леђа, а она је рекла само једно ВИДЕО

Нова 10.11.2022
Певачица Јелена Карлеуша одржала је конференцију за медије поводом предстојећег новогодишњег наступа. Приликом разговора са новинарима осврнула се и на нови сукоб са колегиницом Даром Бубамаром. Карлеуша је Бубамару отпратила са… »
Карлеуша покидала у стајлингу од 5.500 евра! Открила хонорар за најлуђу ноћ и поздравила пореску!

Карлеуша покидала у стајлингу од 5.500 евра! Открила хонорар за најлуђу ноћ и поздравила пореску!

Мондо 10.11.2022
Певачица Јелена Карлеуша на промоцији наступа за Нову годину открила хонорар и показала скупоцену гардеробу. Певачица Јелена Карлеуша на промоцији наступа за Нову годину открила хонорар и показала скупоцену гардеробу Јелена… »
У ком је бре он филму?! Јелена Карлеуша жестоко ударила на Милоша Биковића - "Срели смо се, бежао је од мене!"

У ком је бре он филму?! Јелена Карлеуша жестоко ударила на Милоша Биковића - "Срели смо се, бежао је од мене!"

Мондо 10.11.2022
Јелена Карлеуша још једном жестоко коментарисала Милоша Биковића, али и глумачки свет. Јелена Карлеуша још једном жестоко коментарисала Милоша Биковића, али и глумачки свет. Јелена Карлеуша одржала је велику конференцију за… »

Вести дана »