Povezane vesti
Vojislav Mihailović izabran za potpredsednika Skupštine Srbije
Euronews 10.11.2022
Vojislav Mihailović, iz poslaničke grupe koalicija NADA, Novi DSS-POKS, izabran je večeras za potpredsednika Skupštine Srbije. Poslanici su glasali prozivkom, "za" je glasalo 167 poslanika, a sam Mihailović je bio uzdržan. Vojislav Mihailović je rođen 3… »
Vojislav Mihailović izabran za potpredsednika Skupštine
Insajder 10.11.2022
Vojislav Mihailović, iz poslaničke grupe koalicija NADA, Novi DS S-POKS, izabran je večeras za potpredsednika Skupštine Srbije. Poslanici su glasali prozivkom, "za" je glasalo 167 poslanika, a sam Mihailović je bio uzdržan. Vojislav Mihailović je rođen… »
Vojislav Mihailović izabran za potpredsednika Narodne skupštine
RTS 10.11.2022
Vojislav Mihailović, iz poslaničke grupe koalicija NADA, Novi DSS-POKS, izabran je večeras za potpredsednika Narodne skupštine. Narodni poslanici su glasali prozivkom, "za" je glasalo 167 poslanika, a sam Mihailović je bio uzdržan. Vojislav Mihailović je… »
Vesti dana »
Iran nije tražio odlaganje napada na energetsku infrastrukturu: Teheran demantuje Trampa, tvrdi i da nema pregovora
Kurir pre 6 satijoš 4 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB – SAD preko Pakistana poslale Iranu plan u 15 tačaka; Mer njuz: Teheran razmatra otmicu američkih zvaničnika
RTV pre 44 minutajoš 2 povezane
U Srbiji danas hladnije sa kišom i snegom, najniža dnevna temperatura dva stepena
Nova pre 6 satijoš 5 povezanih
Vučić: Kurti sutra kod Makrona, izneće dva zahteva, molim svetske zvaničnike da se ne igraju s tim
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Rubio: Ukrajina nije američki konflikt; Orban: Mađari ne smeju plaćati posledice rata
RTV pre 39 minutajoš 1 povezana