Povezane vesti
Vojislav Mihailović izabran za potpredsednika Skupštine Srbije
Euronews 10.11.2022
Vojislav Mihailović, iz poslaničke grupe koalicija NADA, Novi DSS-POKS, izabran je večeras za potpredsednika Skupštine Srbije. Poslanici su glasali prozivkom, "za" je glasalo 167 poslanika, a sam Mihailović je bio uzdržan. Vojislav Mihailović je rođen 3… »
Vojislav Mihailović izabran za potpredsednika Skupštine
Insajder 10.11.2022
Vojislav Mihailović, iz poslaničke grupe koalicija NADA, Novi DS S-POKS, izabran je večeras za potpredsednika Skupštine Srbije. Poslanici su glasali prozivkom, "za" je glasalo 167 poslanika, a sam Mihailović je bio uzdržan. Vojislav Mihailović je rođen… »
Vojislav Mihailović izabran za potpredsednika Narodne skupštine
RTS 10.11.2022
Vojislav Mihailović, iz poslaničke grupe koalicija NADA, Novi DSS-POKS, izabran je večeras za potpredsednika Narodne skupštine. Narodni poslanici su glasali prozivkom, "za" je glasalo 167 poslanika, a sam Mihailović je bio uzdržan. Vojislav Mihailović je… »
Vesti dana »
Protest ispred Palate Albanija zbog bilborda Srbija pobeđuje koji ugrožava ptice
Beta pre 25 minutajoš 61 povezana
Mali: Proizvodnja humanoidnih robota u Srbiji kreće u junu, od 1.000 do 2.000 godišnje
Euronews pre 5 satijoš 27 povezanih
Čačak dobio tehničku vodu: Cisterne raspoređene u gradskim i seoskim područjima
Pressek pre 4 satijoš 28 povezanih
Atmosfera pred finale Lige šampiona: Na ulicama Budimpešte Englezi i Francuzi prave ludnicu VIDEO
Nova pre 35 minutajoš 43 povezane
"Imaš moje srce!" Novak Đoković mu ovo poručio dan posle ispadanja sa Rolan Garosa
Večernje novosti pre 1 satjoš 57 povezanih