Povezane vesti
Vojislav Mihailović izabran za potpredsednika Skupštine Srbije
Euronews 10.11.2022
Vojislav Mihailović, iz poslaničke grupe koalicija NADA, Novi DSS-POKS, izabran je večeras za potpredsednika Skupštine Srbije. Poslanici su glasali prozivkom, "za" je glasalo 167 poslanika, a sam Mihailović je bio uzdržan. Vojislav Mihailović je rođen 3… »
Vojislav Mihailović izabran za potpredsednika Skupštine
Insajder 10.11.2022
Vojislav Mihailović, iz poslaničke grupe koalicija NADA, Novi DS S-POKS, izabran je večeras za potpredsednika Skupštine Srbije. Poslanici su glasali prozivkom, "za" je glasalo 167 poslanika, a sam Mihailović je bio uzdržan. Vojislav Mihailović je rođen… »
Vojislav Mihailović izabran za potpredsednika Narodne skupštine
RTS 10.11.2022
Vojislav Mihailović, iz poslaničke grupe koalicija NADA, Novi DSS-POKS, izabran je večeras za potpredsednika Narodne skupštine. Narodni poslanici su glasali prozivkom, "za" je glasalo 167 poslanika, a sam Mihailović je bio uzdržan. Vojislav Mihailović je… »
Vesti dana »

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa padom temperatura i lokalnim pljuskovima
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 24 povezane

Automobilom u Ečkoj naleteo na biciklistkinje – jedna poginula, druga teško povređena
RTS pre 21 minutajoš 16 povezanih

Putinov savetnik naleteo na medveda na Aljasci! Kiril Dmitrijev odmah objavio snimak, nakon samita ruskog predsednika sa Trampom imao novu poruku (foto, video)
Kurir pre 21 minutajoš 45 povezanih

Dačić: Jedan policajac povređen, 18 demonstranata uhapšeno u sinoćnim neredima
Vesti online pre 2 satajoš 12 povezanih