Povezane vesti
Vojislav Mihailović izabran za potpredsednika Skupštine Srbije
Euronews 10.11.2022
Vojislav Mihailović, iz poslaničke grupe koalicija NADA, Novi DSS-POKS, izabran je večeras za potpredsednika Skupštine Srbije. Poslanici su glasali prozivkom, "za" je glasalo 167 poslanika, a sam Mihailović je bio uzdržan. Vojislav Mihailović je rođen 3… »
Vojislav Mihailović izabran za potpredsednika Skupštine
Insajder 10.11.2022
Vojislav Mihailović, iz poslaničke grupe koalicija NADA, Novi DS S-POKS, izabran je večeras za potpredsednika Skupštine Srbije. Poslanici su glasali prozivkom, "za" je glasalo 167 poslanika, a sam Mihailović je bio uzdržan. Vojislav Mihailović je rođen… »
Vojislav Mihailović izabran za potpredsednika Narodne skupštine
RTS 10.11.2022
Vojislav Mihailović, iz poslaničke grupe koalicija NADA, Novi DSS-POKS, izabran je večeras za potpredsednika Narodne skupštine. Narodni poslanici su glasali prozivkom, "za" je glasalo 167 poslanika, a sam Mihailović je bio uzdržan. Vojislav Mihailović je… »
Vesti dana »

"Putin će biti fer prema Srbiji" Na pomolu novi gasni aranžman sa Rusijom pod povoljnim uslovima evo kada se očekuje potpisivanje
Dnevnik pre 2 satajoš 56 povezanih

Ataman oduševljen zbog srpskih novinara, za Jokića nema poseban plan: „Neka da 50 poena, ali da mi pobedimo“
Nova pre 20 minutajoš 39 povezanih

Jedna od najvećih škola u zemlji i sutra bez nastave: Emotivan govor smenjenog direktora VIDEO
Nova pre 6 minutajoš 29 povezanih