Povezane vesti
Vojislav Mihailović izabran za potpredsednika Narodne skupštine
RTS 10.11.2022
Vojislav Mihailović, iz poslaničke grupe koalicija NADA, Novi DSS-POKS, izabran je večeras za potpredsednika Narodne skupštine. Narodni poslanici su glasali prozivkom, "za" je glasalo 167 poslanika, a sam Mihailović je bio uzdržan. Vojislav… »
Vojislav Mihailović izabran za potpredsednika Skupštine
Insajder 10.11.2022
Vojislav Mihailović, iz poslaničke grupe koalicija NADA, Novi DS S-POKS, izabran je večeras za potpredsednika Skupštine Srbije. Poslanici su glasali prozivkom, "za" je glasalo 167 poslanika, a sam Mihailović je bio uzdržan. Vojislav Mihailović je… »
Vojislav Mihailović izabran za potpredsednika Skupštine Srbije
Euronews 10.11.2022
Vojislav Mihailović, iz poslaničke grupe koalicija NADA, Novi DSS-POKS, izabran je večeras za potpredsednika Skupštine Srbije. Poslanici su glasali prozivkom, "za" je glasalo 167 poslanika, a sam Mihailović je bio uzdržan. Vojislav Mihailović je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Uprava Beogradskog univerziteta danas odgovara Vučiću, zakazan protest u Kragujevcu: „Ako jedan od nas dobije otkaz, svi ćemo da damo otkaz“
Nova pre 6 minutajoš 11 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 37 minutajoš 33 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
NIN pre 1 satjoš 34 povezane