Повезане вести

Грци бесни на Партизан и КСС, упутили званичну жалбу!

Грци бесни на Партизан и КСС, упутили званичну жалбу!

Спортске.нет 11.11.2022
Одлука Партизана да само репрезентативцима Србије дозволи наступ за национални тим током актуелног новембарског ''прозора'' квалификација за Светско првенство, а да то не одобри репрезентативцу Грчке Јанису Папапетруу, или… »
Из кошаркашког Савеза грчке бесни: Љути због одлуке Партизана – „Ово није фер!“

Из кошаркашког Савеза грчке бесни: Љути због одлуке Партизана – „Ово није фер!“

Хот спорт 11.11.2022
Грцима се није свидела одлука црно-белих! Кошаркашки савез Грчке упутио је званичну жалбу на адресу ФИБА, али и Кошаркашком савезу Србије због тога што Партизан није дозволио Јоанису Папапетруу да игра за национални тим у овом… »
Папапетру открио: Партизан ми није дозволио да играм за репрезентацију

Папапетру открио: Партизан ми није дозволио да играм за репрезентацију

Нова 11.11.2022
Грк желео да игра за национални тим. Грчки репрезентативац Јанис Папапетру који игра за Партизан, причао је за грчке медије о неигрању за национални тим. Папетру је са Партизаном доживео пораз у мечу седмог кола Евролиге на… »
Папапетру открио: Партизан ми забранио да играм за Грчку

Папапетру открио: Партизан ми забранио да играм за Грчку

Еуроневс 11.11.2022
Кошаркаш Партизана Јоанис Папапетру истакао је да није добио дозволу клуба да помогне националном тиму Грчке у квалификацијама за Светско првенство. Изабраници Димитриса Итудиса играју данас са Летонијом, док ће у понедељак… »
Папапетру тужан: "Партизан ме није пустио да играм за репрезентацију"

Папапетру тужан: "Партизан ме није пустио да играм за репрезентацију"

Спортске.нет 11.11.2022
Кошаркаш Партизана Јанис Папапетру рекао је да не тужан због чињенице да не може да помогне националном тиму овом прозору квалификација за Светско првенство. Папапетру је у разговору за "Јурохупс" после меча Олимпијакоса и… »
Партизан забранио играчу да игра за репрезентацију! "Тужан сам због тога, чудна ситуација"

Партизан забранио играчу да игра за репрезентацију! "Тужан сам због тога, чудна ситуација"

Мондо 11.11.2022
Јанис Папапетру неће моћи да игра за репрезентацију Грчке у квалификацијама за Мундобаскет, потврдио је сам кошаркаш. Јанис Папапетру неће моћи да игра за репрезентацију Грчке у квалификацијама за Мундобаскет, потврдио је сам… »
"Партизан ми је забранио да играм за репрезентацију": Кошаркаш црно-белих шокирао изјавом

"Партизан ми је забранио да играм за репрезентацију": Кошаркаш црно-белих шокирао изјавом

Вечерње новости 11.11.2022
Кошаркашки клуб Партизан убедљиво је поражен у седмом колу Евролиге у Пиреју, против Олимпијакоса, резултатом 87:58. Десетковани црно-бели успевали су да парирају црвено-белима само две четвртине, након чега се осетио умор и… »
„Одлука Партизана да не играмо за репрезентацију, осим српских играча“: Папапетру о квалификацијама за СП у кошарци

„Одлука Партизана да не играмо за репрезентацију, осим српских играча“: Папапетру о квалификацијама за СП у кошарци

Данас 11.11.2022
Кошаркаш Партизана Јанис Папапетру после меча са Олимпијакосом у разговору са грчким новинарима причао је и о изостанку из државног тима у новембарском квалификационом ФИБА „прозору“ за пласман на Светско првенство. Искусни… »

Вести дана »