Повезане вести

Одбегли пантер виђен и у другом селу код Апатина?! Петар убеђен да је звер била нечији кућни љубимац

Одбегли пантер виђен и у другом селу код Апатина?! Петар убеђен да је звер била нечији кућни љубимац

Курир 11.11.2022
Петар Сладић први је становник Апатина који је јавно признао да је угледао одбеглог црног пантера због кога су ЈП "Војводина шуме" издале и званично упозорење грађанима да се чувају. Сладић је већ испричао да су пантера колега и… »
"Знам шта сам видео, знам да је велика мачкетина": Пољопривредник из Апатина тврди да је видео црног пантера на њиви

"Знам шта сам видео, знам да је велика мачкетина": Пољопривредник из Апатина тврди да је видео црног пантера на њиви

Еуроневс 11.11.2022
Војводинашуме издале су јуче упозорење да је у атарима села недалеко од Апатина примећен црни пантер и позвале грађане да буду опрезни и пријаве полицији уколико примете животињу. У Шумској управи у Апатину напомињу да до сада… »
Пантера су раније видели и у Купусини, био је нечији "кућни љубимац": Телеграф са Петром који је угледао звер

Пантера су раније видели и у Купусини, био је нечији "кућни љубимац": Телеграф са Петром који је угледао звер

Телеграф 11.11.2022
Треба бити обазрив. Не бих шетао овде на пример, поготово не ноћу, прича Петар. Петар Сладић први је становник Апатина који је јавно признао да је угледао дивљу звер - одбеглог црног пантера због кога су ЈП "Војводина шуме"… »
Пољопривредник из Апатина: Видео сам црног пантера, у то нема никакве сумње

Пољопривредник из Апатина: Видео сам црног пантера, у то нема никакве сумње

Н1 Инфо 11.11.2022
Петар Сладић, пољопривредник из Апатина тврди за Н1 да је црног пантера видео у недељу, 30. октобра, приликом сетве на својој њиви, на атарској тромеђи Апатина, Сонте и Свилојева. Каже да нема никакве сумње да је у питању… »
Пољопривредник из Апатина тврди да је видео црног пантера! "Дошла је до средине њиве, стала и погледала према нама"

Пољопривредник из Апатина тврди да је видео црног пантера! "Дошла је до средине њиве, стала и погледала према нама"

Блиц 11.11.2022
Петар Сладић, пољопривредник из Апатина тврди да је црног пантера видео у недељу 30. октобра, приликом сетве на својој њиви, на атарској тромеђи Апатина, Сонте и Свилајева. Каже да нема никакве сумње да је у питању био црни… »
Пољопривредник из Апатина видео црног пантера: „Погледао је према нама, задржао се пар минута и отишао“

Пољопривредник из Апатина видео црног пантера: „Погледао је према нама, задржао се пар минута и отишао“

Нова 11.11.2022
Петар Сладић, пољопривредник из Апатина тврди за Н1 да је црног пантера видео у недељу 30. октобра, приликом сетве на својој њиви, на атарској тромеђи Апатина, Сонте и Свилајева. Каже да нема никакве сумње да је у питању био… »

Вести дана »