Povezane vesti
Cijene nafte skočile iznad 96 dolara
SEEbiz 11.11.2022
LONDON - Cijene nafte porasle su u petak na međunarodnim tržištima iznad 96 dolara nakon što je Kina ublažila neke mjera suzbijanja covida, potaknuvši nadu u oporavak gospodarske aktivnosti i potražnje u najvećem svjetskom uvozniku nafte. Na londonskom… »
Cene nafte stabilne: Barel blizu 93 dolara
Blic 11.11.2022
Cene nafte stabilizovale su se u četvrtak na međunarodnim tržištima blizu nivoa od 93 dolara, budući da je stabilna inflacija u SAD-u neutralizovala zabrinutost za potražnju u Kini u uslovima postroženih mjera suzbijanja covida 19. Na londonskom tržištu… »
Vesti dana »
Ko je Stanija Dobrojević pobednica elite 9 Od Srbije do Holivuda: Bogatstvo stekla sama, u rijalitiju prošla pakao, a evo kako je postala poznata (foto)
Kurir pre 18 minutajoš 20 povezanih
Promenljiv letnji dan, na snazi upozorenje na grmljavinske nepogode
Šabačke novosti pre 29 minutajoš 15 povezanih
uživo SAD nastavlja udare i gomila snage na Bliskom istoku, Iran: Uključeni smo u rat punih razmera sa Vašingtonom
NIN pre 4 minutajoš 13 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 38 minutajoš 13 povezanih