Povezane vesti
"Pretukli su me drugovi Kristijana Golubovića" - Nataša u modricama i bolovima: Udarali su me, vukli i slomili telefon!
Mondo 11.11.2022
Nataša Maza ispričala je kako su je navodno prebili prijatelji Kristijana Golubovića. Nataša Maza ispričala je kako su je navodno prebili prijatelji Kristijana Golubovića. Natašu Mazu je, kako tvrdi, prebio bračni par, navodno prijatelji Kristijana… »
Nataša maza tvrdi: "Prebili su me drug Kristijana Golubovića i njegova žena"! Pevačica u modricama i podlivima
Kurir 11.11.2022
Natašu Mazu je, kako tvrdi, prebio bračni par, navodno prijatelji Kristijana Golubovića. Incident se dogodio u njenoj kući kada su supružnici (ime i prezime poznati redakciji Kurira) došli u goste. Tada je, prema njenim rečima, trebalo da ugovore… »
Vesti dana »

Jedan od šest najjačih zemljotresa: Talasi cunamija stigli do obala SAD nakon snažnog potresa u Rusiji
N1 Info pre 5 minutajoš 68 povezanih

Meteorolozi kažu da nam danas neće trebati kišobran Biće toplije nego juče, evo šta nas očekuje do kraja nedelje
Dnevnik pre 30 minutajoš 17 povezanih

Noć užasa u Beogradu: Mlađi muškarac izrešetan na Ledinama, tuča na Kalemegdanu, saobraćajka, pune ruke posla za lekare
Kurir pre 5 minutajoš 11 povezanih

Vernici slave Ognjenu Mariju, običaj da se ne rade nikakvi poslovi
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih