Povezane vesti
"Pretukli su me drugovi Kristijana Golubovića" - Nataša u modricama i bolovima: Udarali su me, vukli i slomili telefon!
Mondo 11.11.2022
Nataša Maza ispričala je kako su je navodno prebili prijatelji Kristijana Golubovića. Nataša Maza ispričala je kako su je navodno prebili prijatelji Kristijana Golubovića. Natašu Mazu je, kako tvrdi, prebio bračni par, navodno prijatelji… »
Nataša maza tvrdi: "Prebili su me drug Kristijana Golubovića i njegova žena"! Pevačica u modricama i podlivima
Kurir 11.11.2022
Natašu Mazu je, kako tvrdi, prebio bračni par, navodno prijatelji Kristijana Golubovića. Incident se dogodio u njenoj kući kada su supružnici (ime i prezime poznati redakciji Kurira) došli u goste. Tada je, prema njenim rečima, trebalo da ugovore… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 5 satijoš 31 povezana

Krompir umesto plate: Skoro pa „kao iz topa“ krenuo niz pretnji i zastrašivanja univerzitetskih profesora
N1 Info pre 17 minutajoš 26 povezanih

Prvi narodni zbor održan u Loznici: ‘Vrijeme da vidimo koliko nas ima spremnih’
Al Jazeera pre 6 satijoš 19 povezanih

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 8 satijoš 30 povezanih