Povezane vesti
Smršao sam 20 KG, danima smo bili sa leševima! Aleksandar o hororu u ruskom zarobljeništvu: Sve je počelo zbog telefona!
Mondo 11.11.2022
Pošto nije bilo vode za piće, počupali su cevi za grejanje, odakle su pokušali da piju vodu. Pošto nije bilo vode za piće, počupali su cevi za grejanje, odakle su pokušali da piju vodu. Ukrajinac Aleksandar proveo je 54 dana u zatočeništvu ruskih snaga… »
Ukrajinac proveo 54 dana u ruskom zarobljeništvu: ‘Danima smo boravili s leševima’
Al Jazeera 11.11.2022
Aleksander navodi da je izgubio 20 kilograma zbog nedostatka hrane i stresa koji je doživio dok je bio zatvoren u školskoj zgradi u oblasti Herson. Ukrajinac Aleksander proveo je 54 dana u zarobljeništvu ruskih snaga u oblasti Herson u Ukrajini, gdje se… »
Vesti dana »
Srbi sve više troše u inostranstvu: Deficit u turizmu skočio na skoro pola milijarde evra
Dnevnik pre 12 minutajoš 32 povezane
Tramvaj „uleteo“ u zgradu na Dorćolu, 21 osoba povređena, poznat mogući uzrok nesreće /foto/
Sputnik pre 27 minutajoš 115 povezanih
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Beta pre 3 satajoš 36 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 4 satijoš 10 povezanih
Tramp tvrdi da je sporazum sa Iranom mora biti dobar, Teheran odbacuje tvrdnje o predaji uranijuma
NIN pre 2 satajoš 31 povezana