Повезане вести

Креће од Циципаса: Може ли Новак да изједначи рекорд?

Креће од Циципаса: Може ли Новак да изједначи рекорд?

Спорт клуб 12.11.2022
Први утисак после жреба за АТП финале у Торину било је да групе нису уједначене – у једној имамо седам титула на завршном мастерсу, а у другој ниједну. Новак Ђоковић извукао је Циципаса, којег редовно побеђује, али који ће… »
Слика дана из Торина - Надал ''шпијунира'' Новака

Слика дана из Торина - Надал ''шпијунира'' Новака

Спортске.нет 12.11.2022
У понедељак у Торину почиње завршни турнир сезоне, а један од осморице учесника је и наш најбољи тенисер Новак Ђоковић. Он се налази у групи са Стефаносом Циципасом, Андрејом Рубљовим и Данилом Медведевим, а први меч играће у… »
Новак: Од старта пун гас, у доброј сам форми

Новак: Од старта пун гас, у доброј сам форми

Спорт клуб 12.11.2022
Новак Ђоковић каже да од првог поена завршног турнира у Торину мора да буде на максимуму. Ђоковић је у групи са Циципасом, Медведевом и Рубљовом, а први меч игра у понедељак од 21.00 са Циципасом, уз директни пренос на Спорт… »
"Нисам млад као остали момци": Ђоковић говорио о шансама на Завршном мастерсу

"Нисам млад као остали момци": Ђоковић говорио о шансама на Завршном мастерсу

Вечерње новости 12.11.2022
НОВАК Ђоковић наступаће на завршном мастерсу у Торину где од себе тражи максимално залагање. ФОТО: Тањуг/АП Српски тенисер надметање креће у понедељак од 21.00 у дуелу са Стефаносом Циципасом, а у групи су још Данил Медведев… »
Ноле јури Федереров рекорд, прва препрека - Циципас!

Ноле јури Федереров рекорд, прва препрека - Циципас!

Спортске.нет 12.11.2022
Српски тенисер Новак Ђоковић у понедељак увече почиње такмичење на завршном АТП турниру у Торину и борбу за шесту титулу. Ђоковић ће у првом колу Црвене групе у понедељак од 21 час играти против Грка Стефаноса Циципаса… »
"За мене је Новак Ђоковић најбољи на свету: Учесник Завршног мастерса у Торину зачепио уста целом свету

"За мене је Новак Ђоковић најбољи на свету: Учесник Завршног мастерса у Торину зачепио уста целом свету

Вечерње новости 12.11.2022
Од 13. до 20. новембра, најбољи тенисери света у Торину ће учествовати на Завршном мастерсу, а Новак Ђоковић јури шесту титулу, чиме би се изједначио са Роџером Федерером на вечној листи. ФОТО: АП/Тањуг Ипак, Ђоковић на север… »
Новак жели шесту круну: У недељу почиње Завршни АТП турнир у Торину (фото)

Новак жели шесту круну: У недељу почиње Завршни АТП турнир у Торину (фото)

Вечерње новости 11.11.2022
КРАЉ је стигао на поприште битака које ће ставити тачку на тениску 2022. годину. ФОТО: Профимедија Новак Ђоковић, тренутно осами играч света, а по многима и најбољи свих времена, напад на шесту круну завршног АТП турнира у… »

Вести дана »