Повезане вести

Ухапшен боксер, бивши учесник Задруге, у великој акцији полиције

Ухапшен боксер, бивши учесник Задруге, у великој акцији полиције

Телеграф 12.11.2022
Марко је познат као боксер и учесник ријалитија. Боксер, Марко Ц., познат јавности и као некадашњи ученик "Задруге" и службеник Полицијске станице Нови Београд Никола Ђ. ухапшени су због сумње да су проверавали службено возило… »
Не знам зашто ме је спомињао, једном сам га видела у животу! Певачица проговорила о хапшењу учесника Задуге

Не знам зашто ме је спомињао, једном сам га видела у животу! Певачица проговорила о хапшењу учесника Задуге

Мондо 12.11.2022
Барбара Бобак, која се наводно дружила са ухапшеним Марком Цветићанином, открила све што зна о некадашњем учеснику ријалитија. Барбара Бобак, која се наводно дружила са ухапшеним Марком Цветићанином, открила све што зна о… »
"Све је лагао!" Барбара Бобак се огласила после хапшења боксера који је сарађивао са "врачарцима"! Ево шта каже!

"Све је лагао!" Барбара Бобак се огласила после хапшења боксера који је сарађивао са "врачарцима"! Ево шта каже!

Курир 12.11.2022
Боксер Марко Цветићанин ухапшен је због сумње да је са партнером проверавао службено возило МУП-а које је прексиноћ коришћено у акцији хапшења припадника организоване криминалне групе Николе Вушовића, познате као "Врачарци"… »
Ово је ухапшени ријалити учесник Марка Цветићанина су повезивали са једном певачицом

Ово је ухапшени ријалити учесник Марка Цветићанина су повезивали са једном певачицом

Ало 12.11.2022
Марка су повезивали и са певачицом Барбаром Бобак. Боксер Марко Цветићанин познат јавности и као некадашњи ученик ријалитија "Задруга" ухапшен је због сумње да је са партнером проверавао службено возило МУП-а које је прексиноћ… »
Ухапшени боксер је члан „Левијатана“: Убоден ножем, дисквалификован из ријалитија због агресије

Ухапшени боксер је члан „Левијатана“: Убоден ножем, дисквалификован из ријалитија због агресије

Нова 12.11.2022
Марко Цветићанин, боксер који је познат јавности и као некадашњи учесник ријалитија "Задруга" ухапшен је данас са полицајцем Николом Ђ. због сумње да су проверавали службено возило МУП-а које је прексиноћ коришћено у акцији… »
Провео у ријалитију пола сата и одмах се побио: Погледајте инцидент због којег је ухапшени боксер избачен из Задруге!

Провео у ријалитију пола сата и одмах се побио: Погледајте инцидент због којег је ухапшени боксер избачен из Задруге!

Мондо 12.11.2022
Испливао снимак Марка Цветићанина у ријалитију Задруга - напао Мирка Гаврића, остали учесници га спречавали да направи још већи хаос. Испливао снимак Марка Цветићанина у ријалитију Задруга - напао Мирка Гаврића, остали учесници… »
Избачен из Задруге због насиља и глумио у споту хит певачице: Ко је Марко, ухапшени учесник српског ријалитија?

Избачен из Задруге због насиља и глумио у споту хит певачице: Ко је Марко, ухапшени учесник српског ријалитија?

Мондо 12.11.2022
Откривен идентитет некадашњег учесника Задруге који је јутрос ухапшен. Откривен идентитет некадашњег учесника Задруге који је јутрос ухапшен Некадашњи ученик Задруге Марко Цветићанин, ухапшен је јутрос због сумње да је… »
Ухапшена бивша ријалити звезда! Боксер проверавао за "врачарце", вођа групе близак са Радојем Звицером!

Ухапшена бивша ријалити звезда! Боксер проверавао за "врачарце", вођа групе близак са Радојем Звицером!

Мондо 12.11.2022
Боксер Марко Ц., познат као бивши учесник "Задруге", један је од 17 ухапшених у којој је пала група "врачарци"! Боксер Марко Ц., познат као бивши учесник "Задруге", један је од 17 ухапшених у којој је пала група "врачарци"… »
Сукобио се у "задрузи", избачен након пола сата: Ко је ухапшени боксер: Марка повезивали и са познатом певачицом

Сукобио се у "задрузи", избачен након пола сата: Ко је ухапшени боксер: Марка повезивали и са познатом певачицом

Блиц 12.11.2022
Боксер и бивши учесник ријалитија Задруга Марко Цветићанин, ухапшен је заједно са полицијским службеником због сумње да су проверавали службено возило МУП-а које је прексиноћ коришћено у акцији хапшења припадника организоване… »
Ко је боксер и ријалити учесник ухапшен са полицајцем: Био члан Левијатана, па почео да ради за Вушовића и "врачарце"!

Ко је боксер и ријалити учесник ухапшен са полицајцем: Био члан Левијатана, па почео да ради за Вушовића и "врачарце"!

Курир 12.11.2022
Марко Цветићанин, боксер који је познат јавности и као некадашњи учесник ријалитија "Задруга" ухапшен је данас са полицајцем Николом Ђ. због сумње да су проверавали службено возило МУП-а које је прексиноћ коришћено у акцији… »

Вести дана »