Povezane vesti
Erdogan: Produžetak sporazuma o izvozu žita iz Ukrajine bila bi ispravna odluka
Danas 12.11.2022
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da bi produžetak sporazuma o izvozu žitarica iz ukrajinskih crnomorskih luka bila ispravna odluka. Postojeći sporazum ističe 19. novembra, podsetila je agencija Anadolija. „Mislim da bi bilo… »
Erdogan: Produžetak sporazuma o izvozu žita iz Ukrajine bi bila ispravna odluka
N1 Info 12.11.2022
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da bi produžetak sporazuma o izvozu žitarica iz ukrajinskih crnomorskih luka bila ispravna odluka. Postojeći sporazum ističe 19. novembra, podsetila je agencija Anadolija. „Mislim da bi bilo pogrešno tamo… »
Erdogan: Produžetak sporazuma o izvozu žita iz Ukrajine bila bi ispravna odluka
Insajder 12.11.2022
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da bi produžetak sporazuma o izvozu žitarica iz ukrajinskih crnomorskih luka bila ispravna odluka. Postojeći sporazum ističe 19. novembra, podsetila je agencija Anadolija. "Mislim da bi bilo… »
Vesti dana »
MOL dobio dozvolu za nastavak pregovora o kupovini NIS-a do 16. juna
Radio sto plus pre 1 satjoš 22 povezane
Drama za infarkt: Trojka uz sirenu pa rat u produžetku – Barać slomio Alimpijevića!
Hot sport pre 58 minutajoš 27 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Za tri meseca u Libanu u izraelskim napadima ubijeno 3.593 osoba, ranjeno 10.990; Izrael tajno rasporedio jedinice u Azerbejdžanu
RTV pre 58 minutajoš 54 povezane
U ovom penthausu je Jelisaveta ostala da živi sa decom Unutra sve pršti od luksuza: Teodosić izneo svoje stvari
Blic pre 1 satjoš 21 povezana