Повезане вести
Огласила се Јована Пајић и открила истину о односу са Маријом Шерифовић након прозивки: "То би била луда сензација"
Блиц 12.11.2022
У медијима је одјекнула вест да су Марија Шерифовић и Јована Пајић на романтичном путовању у Италији. И ништа ту не би било сензационално да медији нису почели да брује о њиховом односу, наводећи како романтично шетају Градом… »
Огласила се Марија Шерифовић након наводне приче о њеном односу са Јованом Пајић: Рекла све што јој лежи на души
Блиц 12.11.2022
У медијима је одјекнула вест да су Марија Шерифовић и Јована Пајић на романтичном путовању у Италији. И ништа ту не би било сензационално да медији нису почели да брује о њиховом односу, наводећи како романтично шетају Градом… »
Јована Пајић одговорила на тврдње да је у вези са Маријом Шерифовић
Нова 12.11.2022
Огласила се на Инстаграму. Певачица Марија Шерифовић са колегиницом и другарицом Јованом Пајић посетила је Верону, а често се спекулише о њиховом односу. С обзиром на то да се шушка да су њих две у тајној вези, Јована је решила… »
"Марија, да ме коначно позовеш на дејт?" Јована Пајић први пут о односу са Шерифовићком, открила да ли су у вези, поменула…
Курир 12.11.2022
Певачица Марија Шерифовић са колегиницом и другарицом Јованом Пајић посетила је Верону, а често се спекулише о њиховом односу. Наш папарацо ухватио их је у шопингу, а с обзиром на то да се шушка да су њих две у тајној вези… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 10 минутајош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана