Повезане вести

Чакар о Партизану: ''Знам какво је сад стање тамо...''

Чакар о Партизану: ''Знам какво је сад стање тамо...''

Спортске.нет 12.11.2022
Тренер фудбалера Новог Пазара Дамир Чакар рекао је данас да је утакмица са Партизаном специфична за њега, а да меч у Београду за његову екипу представља велики испит и последњих 90 минута у јесењој суперлигашкој полусезони… »
Чакар пред гостовање „својима“: „Није никаква тајна Партизанова и моја повезаност – морам бити професионалац!“

Чакар пред гостовање „својима“: „Није никаква тајна Партизанова и моја повезаност – морам бити професионалац!“

Хот спорт 12.11.2022
Пазарци су савладали црно-беле једном ове сезоне! Фудбалери Партизана и Новог Пазара сутра ће од 15.30 часова одмерити снаге на стадиону у Хумској. Биће тако спуштена завеса на ову полусезону Моззарт Бет Суперлиге Србије и за… »
Чакар гостује "свом" Партизану: Нови Пазар може да се нада, никаква тајна да сам повезан са црно-белима

Чакар гостује "свом" Партизану: Нови Пазар може да се нада, никаква тајна да сам повезан са црно-белима

Вечерње новости 12.11.2022
ФУДБАЛЕРИ Партизана у недељу ће од 15:30 часова одмерити снаге са Новим Пазаром на стадиону у Хумској на затварању полусезоне у Моцарт бет Суперлиги Србије. ФОТО: Принтскрин Партизан је на почетку сезоне претрпео пораз од Новог… »

Вести дана »