Повезане вести
Пребила га јер ју је преварио, па признала све пред милионима! Маја Маринковић показала друго лице - Нисам ово очекивала
Мондо 12.11.2022
Маја Маринковић отворила душу о односу с Билалом Брајловићем након што је он њу преварио с учесницом Задруге, а она њега претукла. Маја Маринковић отворила душу о односу с Билалом Брајловићем након што је он њу преварио с… »
Преварио је пред милионима, она му искасапила лице, а сада шок обрт! Маја шокирала признањем, ево да ли ће Билалу дати нову…
Курир 12.11.2022
Маја Маринковић причала о сукобима са Билалом Брајловићем, његовом врелом акцијом са Мајом Ковачевић, али и о спектакуларној свадби који ће се одржати сутра. Како си, Мајо? - питала је Дрво. - Боље сам, била сам јако лоше… »
"Користио је крв из зуба да замаже лице" Маринковићева рони сузе због Билала, тврди да је преварант: Нећу да будем жртва…
Курир 12.11.2022
Маја Маринковић причала је о Билалу Брајловићу и његовој афери са Мајом Ковачевић. Маринковићева се чак расплакала док је причала о свом дечку, па истакла да је сам себе понизио. - Јако само тужна, ја такве ствари никада не бих… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 3 сатајош 1 повезана