Povezane vesti
Šarac me prevario i namagarčio! Vuk optužen za ubistvo Čađe u Kaluđerici ovako se branio mazda je ključna (video)
Kurir 12.11.2022
Vuk Ursulov, optuženi za ubistvo Dragana Ristića Čađe, na suđenju pred Višim sudom u Beogradu tvrdio je da ga je "Aleksandar Šarac prevario, nasamario i namagarčio". Likvidacija Ristića je jedna od onih zbog koje su u petak uhapšeni pripadnici… »
„Šarac me je namagarčio“: Optuženi za ubistvo Čađe, zbog kog su „pali“ Vračarci, tvrdio da nema veze sa zločinom
Nova 12.11.2022
"Nisam kriv i ni na koji način nisam učestvovao u ubistvu tog čoveka. Moj automobil je zloupotrebljen, a ja sam prevaren, nasamaren i namagarčen od strane Aleksandra Šarca. Ja sam žrtveno jagnje, koje su poslužili na tanjiru", ovo je na suđenju… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 50 minutajoš 32 povezane

Brojanje po Vučiću: Znaju da šetaju levo-desno, pa deluje da ih je više
Vreme pre 3 satajoš 21 povezana

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 7 minutajoš 22 povezane

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

Partizan se oprostio od Delibašića: Za tebe nisu postojale velike i male utakmice
Dnevnik pre 1 satjoš 42 povezane