Povezane vesti
"Maja Kovačević hoće da će osveti mojoj ćerci zbog mene!" Taki progovorio o ljubavnom trouglu, ponizio je nikad žešće
Kurir 12.11.2022
Otac zadugarke Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, aktivno prati dešavanja u šestoj sezoni Zadruge, a sad je progovorio o haosu koji trese Belu kuću: - Maja Kovačević je htela da se osveti mojoj ćerki zato što je odbijena onda kada joj nisam dao… »
"Sve ti iste, kilo gore, kilo dole!" Darko Lazić i devojka šokirali novom fotkom - ona pokazuje tange, a on škljoca!
Mondo 12.11.2022
Darko Lazić i njegova devojka Katarina uvek spremni za novo poziranje i provociranje, pa je opet pala fotka iz lifta. Darko Lazić i njegova devojka Katarina uvek spremni za novo poziranje i provociranje, pa je opet pala fotka iz lifta. Otkako su objavili… »
Vesti dana »
Glamočić: Najugroženijim poljoprivrednicima biće povećana cena otkupa za 5 dinara
Politika pre 10 minutajoš 26 povezanih
EK izrazila punu solidarnost sa članicama EU nakon Trampove pretnje Španiji
Politika pre 45 minutajoš 25 povezanih
Potresne scene s protesta, deca Zlatka Kokanovića poručuju: "Pustite našeg tatu" VIDEO
Nova pre 20 minutajoš 6 povezanih
Inspektor Milenković uhvatio radnike BIA koji su ga pratili: „Savladao ih i privremeno ograničio njihovo kretanje“
Nedeljnik pre 5 satijoš 5 povezanih
Amerika za prva 4 dana rata izgubila vojnu opremu vrednu nepune 2 milijarde dolara
Telegraf pre 2 satajoš 35 povezanih