Povezane vesti
Rekli su mi da sam premlada i nisu mi uradili mamografiju! Odmah pomislila da će umreti: Lekari su me izneverili, bila sam…
Kurir 13.11.2022
Manekenka, model i TikTok zvezda, Filesija La Baunti, danas ima 35 godina, ali sumnjivu kvržicu na dojci primetila je pre par godina. Kada je otišla kod lekara, rečeno joj je da je kvržica benigna, ali i da je jako mlada da bi mogla da oboli od kancera… »
Automatski sam pomislila na smrt! Nisu hteli da me pregledaju iz suludog razloga, sad ih pitam - je l' kasno?!
Mondo 13.11.2022
Manekenka je otkrila da ima rak dojke u poodmakloj fazi jer lekari nisu želeli ranije da je pregledaju, ističući da je "premlada za takvu bolest". Manekenka je otkrila da ima rak dojke u poodmakloj fazi jer lekari nisu želeli ranije da je pregledaju… »
Vesti dana »
Oportunitet za policajku osumnjičenu za zlostavljanje studentkinje zatražila odbrana, glavni tužilac prihvatio
N1 Info pre 19 minutajoš 44 povezane
Protest u Beogradu: Akademska zajednice neće ćutati ni odustati od podrške studentima
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih
Iranski dron "Šahid" oborio američki helikopter "Apač": Otkriveni detalji incidenta nad Ormuskim moreuzom
Večernje novosti pre 30 minutajoš 26 povezanih
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 4 satijoš 41 povezana
Tužilaštvo objavilo analizu dokaza: Zašto je odbačen deo prijave protiv Milića
N1 Info pre 4 minutajoš 19 povezanih