Povezane vesti
Rekli su mi da sam premlada i nisu mi uradili mamografiju! Odmah pomislila da će umreti: Lekari su me izneverili, bila sam…
Kurir 13.11.2022
Manekenka, model i TikTok zvezda, Filesija La Baunti, danas ima 35 godina, ali sumnjivu kvržicu na dojci primetila je pre par godina. Kada je otišla kod lekara, rečeno joj je da je kvržica benigna, ali i da je jako mlada da bi mogla da oboli od kancera… »
Automatski sam pomislila na smrt! Nisu hteli da me pregledaju iz suludog razloga, sad ih pitam - je l' kasno?!
Mondo 13.11.2022
Manekenka je otkrila da ima rak dojke u poodmakloj fazi jer lekari nisu želeli ranije da je pregledaju, ističući da je "premlada za takvu bolest". Manekenka je otkrila da ima rak dojke u poodmakloj fazi jer lekari nisu želeli ranije da je pregledaju… »
Vesti dana »

Protest ispred Prekršajnog suda u Novom Sadu zbog privođenja studenta
Sputnik pre 1 satjoš 31 povezana

Vučičevi lojalisti večeras izlaze na ulice 50 gradova, Srbija u iščekivanju još jedne napete noći: Jutarnji list o režimu „koji uzvraća udarac“
Danas pre 49 minutajoš 39 povezanih

Uhapšen policajac (34) iz Jagodine: Sumnjiči se da je učestvovao u velikoj prevari sa još sedmoro, razbijena kriminalna grupa!
Kurir pre 24 minutajoš 33 povezane

Uživo Žestoke borbe ne prestaju; NATO diže avione; "Eliminisani su" FOTO/VIDEO
B92 pre 4 minutajoš 63 povezane

Vučić: U nedelju predstavljam mere za pomoć građanima, njihova primena počinje 1. septembra
Morava info pre 1 satjoš 23 povezane