Povezane vesti

(Video) "posle trideset minuta sam mu rekla da mi se sviđa": Tamara Kalinić prvi put o upoznavanju sa partnerom: "Brinula sam…

(Video) "posle trideset minuta sam mu rekla da mi se sviđa": Tamara Kalinić prvi put o upoznavanju sa partnerom: "Brinula sam…

Blic 13.11.2022
Jedna od najpoznatijih svetskih influenserki Tamara Kalinić je tek pre nekoliko meseci pokazala partnera. Tada je otkrila vrlo malo, da se zove Filipo Testa, i da je jedan od najmoćnijih ljudi u svetu mode. Tamara Kalinić je sada prvi put u emisiji… »
(Video) "moji roditelji su zbog rata sve izgubili, to me je naučilo da ne znaš šta nosi dan": Tamara Kalinić gost emisije…

(Video) "moji roditelji su zbog rata sve izgubili, to me je naučilo da ne znaš šta nosi dan": Tamara Kalinić gost emisije…

Blic 13.11.2022
Tamara Kalinić je u samom vrhu svetskih influensera, a kako je provela detinjstvo, koliko je rat uticao na njenu porodicu, ali i kako je uspela da iz sedmog pređe u prvi red na modnim revijama ispričala je iskreno u emisiji "Balkanskom ulicom", autorke… »

Vesti dana »