Повезане вести

ЗВАНИЧНО - Душко Ивановић нови тренер Црвене звезде!

ЗВАНИЧНО - Душко Ивановић нови тренер Црвене звезде!

Спортске.нет 14.11.2022
Кошаркашки клуб Црвена звезда представио је новог тренера за наставак сезоне, а то ће бити Душко Ивановић. На данашњој конференцији за медије, која је проприлично каснила због лета из Подгорице који није кренуо на време… »
Човић: Буџет КК Црвена звезда око десет милиона евра

Човић: Буџет КК Црвена звезда око десет милиона евра

Политика 14.11.2022
Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић рекао је данас да је буџет ове сезоне око десет милиона евра, као и да је забринут да ли ће клуб моћи финансијски да затвори све што је поставио. „Брине ме у овој сезони… »
Звезда промовисала новог тренера: Ивановић наследио Јовановића

Звезда промовисала новог тренера: Ивановић наследио Јовановића

Еуроневс 14.11.2022
Црвена звезда промовисала је данас новог тренера Душка Ивановића, који ће на клупи београдског тима заменити Владимира Јовановића. Искусни кошаркашки црногорски стручњак, рођен је 1. септембра 1957. године у Бијелом Пољу… »
Душко Ивановић нови тренер кошаркаша Црвене звезде

Политика 14.11.2022
Познати црногорски стручњак Душко Ивановић нови је тренер кошаркаша Црвене звезде, саопштио је данас српски и регионални шампион. Ивановић је данас представљен као нови тренер београдског клуба. Он је на клупи „црвено-белих”… »
Небојша Човић: Буџет Звезде је око 10 милиона евра; немамо манир да комбинујемо са менаџерима или кумовима

Небојша Човић: Буџет Звезде је око 10 милиона евра; немамо манир да комбинујемо са менаџерима или кумовима

Данас 14.11.2022
Неретко и сам говори да минули рад у Црвеној звезди не постоји; с тим у вези, Небојша Човић, као први човек клуба, после само 12 утакмица посегнуо је за сменом тренера Владе Јовановића и довођењем Душка Ивановића. Колико ће… »
Човић: "Против Задра ти не треба тренер да би победио, а ти изгубиш, само једном сам ја селектовао играча"

Човић: "Против Задра ти не треба тренер да би победио, а ти изгубиш, само једном сам ја селектовао играча"

Спортске.нет 14.11.2022
Председник КК Црвена звезда Небојша Човић био је на располагању медијима након представљања новог тренера Душка Ивановића. Он је опширно анализирао претходни период под вођством Владимира Јовановића којем се захвалио на свему… »
Сада је званично: Ивановић је нови тренер Црвене звезде! (фото) (видео)

Сада је званично: Ивановић је нови тренер Црвене звезде! (фото) (видео)

Хот спорт 14.11.2022
Нови први тренер КК Црвена звезда мтс је Душко Ивановић. Он је и званично почео са радом у понедељак, а а тим поводом одржава се конференција за медије у хали Александар Николић на којој говори нови тренер Душко Ивановић и… »
Душко Ивановић, нови тренер Црвене звезде: Верујем да ова екипа може да има победнички карактер и да ћемо уживати у раду

Душко Ивановић, нови тренер Црвене звезде: Верујем да ова екипа може да има победнички карактер и да ћемо уживати у раду

Данас 14.11.2022
Понели су се неспортски и неџентлменски према Владимиру Јовановићу, а након његове смене, управа Црвене звезде покушаће да се „искупи“ ангажовањем Душка Ивановића, који је данас представљен домаћој јавности. Наовеће успехе… »
Човић: Јовановићу нико није наметао играче

Н1 Инфо 14.11.2022
Председник КК Црвена звезда Небојша Човић говорио је за медије на конференцији посвећеној промоцији Душка Ивановића као новог главног тренера тима. Први човек тима са Малог Калемегдана захвалио се на сарадњу доскорашњем шефу… »
Најпре дозволите ланчић, па различиту гарнитуру: Човић о одласку Владе Јовановића из Звезде - Ђаво се крије у ситницама

Најпре дозволите ланчић, па различиту гарнитуру: Човић о одласку Владе Јовановића из Звезде - Ђаво се крије у ситницама

Мондо 14.11.2022
Председник Црвене звезде о растанку са младим тренером. Председник Црвене звезде о растанку са младим тренером Црвена звезда у понедељак је промовисала новог тренера, црногорског шефа струке Душка Ивановића (65). Након што је… »

Спорт клуб 14.11.2022
Председник КК Црвена звезда Небојша Човић говорио је за медије на конференцији посвећеној промоцији Душка Ивановића као новог главног тренера тима. Први човек тима са Малог Калемегдана захвалио се на сарадњу доскорашњем шефу… »
Душко Ивановић открио - ово су три разлога зашто сам у звезди! "Дошао сам овде и пре 50 година!"

Душко Ивановић открио - ово су три разлога зашто сам у звезди! "Дошао сам овде и пре 50 година!"

Мондо 14.11.2022
Нови тренер Црвене звезде Душко Ивановић представљен је у "Пиониру", а осим њега ту је био и председник клуба Небојша Човић који је говорио на много актуелних тема. Нови тренер Црвене звезде Душко Ивановић представљен је у… »
Представљен Ивановић: Тек ћу стећи праву слику

Спорт клуб 14.11.2022
Нови тренер Црвене звезде Душко Ивановић представљен је јавности на конференцији за медије, али је пред новинарима био само четири минута. Ивановићу је прво каснио авион из Подгорице, да би после свега два питања новинара рекао… »
Душко Ивановић пожуривао да крене на први тренинг: "Величанствени навијачи, биће тешко"

Душко Ивановић пожуривао да крене на први тренинг: "Величанствени навијачи, биће тешко"

Спортске.нет 14.11.2022
Нови тренер КК Црвена звезда Душко Ивановић обратио се медијма по представљању: "Знам да ће ми бити тешко, али сам веома срећан што сам дошао. То је клуб велике традиције, армије величанствених навијача. Верујем да овај тим има… »

Дневник 14.11.2022
БЕОГРАД: Познати црногорски стручњак Душко Ивановић нови је тренер кошаркаша Црвене звезде, саопштио је данас српски и регионални шампион. Ивановић је данас представљен као нови тренер београдског клуба. Он је на клупи… »

Н1 Инфо 14.11.2022
Нови тренер Црвене звезде Душко Ивановић представљен је јавности на конференцији за медије, али је пред новинарима био само четири минута. Ивановићу је прво каснио авион из Подгорице, да би после свега два питања новинара рекао… »
Телетовић о Ивановићу: Цени поштен рад, треба га слушати

Телетовић о Ивановићу: Цени поштен рад, треба га слушати

Спорт клуб 14.11.2022
Долазак Душка Ивановића у Црвену звезду поново је у средиште пажње ставио методе црногорског стручњака, познатог по дисциплини и строгоћи у раду са играчима. Ивановић ће на клупи наследити Владимира Јовановића, који је после… »
Легенда Југопластике, рекордер Евролиге…: Ко је Душко Ивановић, нови тренер кошаркаша Црвене звезде?

Легенда Југопластике, рекордер Евролиге…: Ко је Душко Ивановић, нови тренер кошаркаша Црвене звезде?

Данас 13.11.2022
Црногорски стручњак има дугу и занимљиву спортску биографију. Данас је Црвена звезда озваничила отказ 38-годишњем Владимиру Јовановићу, а већ сутра ће на његовом месту промовисати 65-годишњег Душка Ивановића. Реч је о… »
Ивановић већ за кормилом: Звезда пустила тренера да води екипу и пре промоције

Ивановић већ за кормилом: Звезда пустила тренера да води екипу и пре промоције

Вечерње новости 13.11.2022
ДУГО очекивано, од пре два дана најављено, данас је и потврђено - Владимир Јовановић (38) није више тренер кошаркаша Црвене звезде, с којим је споразумно раскинут уговор, а нови шеф стручног штаба шампиона региона и Србије биће… »

Вести дана »