Povezane vesti
Marijana Mićić za dve nedelje smršala 14 kilograma: Otkrila šta joj se dešavalo posle porođaja
Nova 14.11.2022
Marijana Mićić u decembru prošle godine rodila je ćerku Anu. Popularna glumica i voditeljka opisala je kako joj porođaj nije teško pao. „Nije mi nešto sad to mnogo novo i mnogo strano, zato što sam ja tetka dva dečaka koji će sad da napune četiri godine… »
Porodila se i za dve nedelje izgubila 14 kilograma! Marijana Mićić naglo smršala - "Budila sam se noću, uplašila sam se"
Mondo 14.11.2022
Marijana Mićić se porodila pre nepunih godinu dana i dobila naslednicu Anu, a nakon porođaja je naglo izgubila skoro sav višak kilograma. Marijana Mićić se porodila pre nepunih godinu dana i dobila naslednicu Anu, a nakon porođaja je naglo izgubila skoro… »
Vesti dana »

Studenti i građani ispred Novosadskog sajma: Ispit Pravnog fakulteta uz privatno obezbeđenje
Beta pre 57 minutajoš 26 povezanih

„Pocepali su transparente, izbacuju stvari u hol“: Student VIŠER-a objasnio šta se dogodilo jutros kada su izbačeni iz zgrade
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih

Oduzeli aluminijum u vrednosti od 18 miliona dinara: Godinama potkradao firmu iz Loznice, rodbinu namestio da uzima novac
Nova pre 27 minutajoš 28 povezanih