Повезане вести
Медији: Манчестер Јунајтед ће казнити Кристијана Роналда са 1,14 милиона евра
Н1 Инфо 14.11.2022
Манчестер јунајтед казниц́е Кристијана Роналда са 1,14 милиона евра (милион фунти) због скандалозног интервјуа. Вест је пренео Метро позивајући се на извор из клуба. Исти извор наводи да би клуб са Олд Трафорда могао да пусти… »
Медији: Јунајтед ће казнити К. Роналда са 1,14 милиона евра
Спорт клуб 14.11.2022
Манчестер јунајтед казниц́е Кристијана Роналда са 1,14 милиона евра (милион фунти) због скандалозног интервјуа. Вест је пренео Метро позивајући се на извор из клуба. Исти извор наводи да би клуб са Олд Трафорда могао да пусти… »
Роналдо: Јунајтед ме издао, неки људи желе да ме отерају
Вести онлине 14.11.2022
Манчестер јунајтед ме издао, направили су црну овцу од мене. Немам поштовања за менаџера Ерика тен Хага, јер ни он нема за мене. Још неки људи из клуба желе да ме отерају, изјавио је Кристијано Роналдо. Он је у ексклузивном… »
Меси није "преписивао" од Роналда - Како се решавају проблеми са тренером?
Спортске.нет 14.11.2022
Кристијано Роналдо је синоћ "преузео" интернет. Португалски суперстар је у свом интервјуу са Пирсом Морганом поделио своје виђење ситуације у Јунајтеду. Португалац је рекао како се осећа изданим од стране клуба где је постао то… »
Шок - кристијано Роналдо добија отказ!? Цео клуб се дигао због интервјуа - "Молиће за казну од милион евра"
Мондо 14.11.2022
Кристијано Роналдо је направио потпуни хаос у Манчестер јунајтеду и клуб жели да га казни као никога до сада. Кристијано Роналдо је направио потпуни хаос у Манчестер јунајтеду и клуб жели да га казни као никога до сада… »
Манчестер јунајтед планира да казни Кристијана Роналда са милион фунти
Еуроневс 14.11.2022
Челници Манчестер јунајтеда размишљају да казне са најмање милион фунти португалског фудбалера Кристијана Роналда због интервјуа, који је дао водитељу Пирсу Моргану, преносе британски медији. Роналдо је у овом интервјуу… »
Јунајтед о Роналду: Огласићемо се
Спорт клуб 14.11.2022
Свет фудбала у недељу је “протресао” интервју који је за британске медије дао освајач пет Златних лопти Кристијано Роналдо. Искусни голгетер је говорио о лошим странама свог боравка на “Олд Трафорду” и изјавио да се осећа као да… »
Жестока казна за роналда: Јунајтед одлучио како да санкционише Португалца
Вечерње новости 14.11.2022
КРИСТИЈАНО Роналдо је изјавом коју је дао Пирсу Моргану подигао доста прашине. Ударио је Португалац на Манчестер јунајтед чији је члан. Клуб је одмах реаговао и казнио нападача. ФОТО: Тањуг/АП Како преноси британски "Метро"… »
Хаос у јунајтеду - тренер полудео због роналда! Ево шта је одлучио кад је чуо за Кристијанов интервју...
Мондо 14.11.2022
Манчестер јунајтед има много проблема са Кристијаном Роналдом. Манчестер јунајтед има много проблема са Кристијаном Роналдом. Кристијано Роналдо је подигао велику буру у јавности интервјуом у коме је оптужио Манчестер јунајтед за… »
Роналдо: Осећам се изданим, не поштујем тренера Манчестер јунајтеда
Нови магазин 14.11.2022
Фудбалер Манчестер јунајтеда Кристијано Роналдо рекао је да осећа да га је клуб издао покушавајући да га отера са Олд Трафорда и да не поштује тренера Ерика тен Хага пошто ни Холанђанин не поштује њега. У интервјуу који је дао… »
Ево зашто је Кристијано Роналдо баш сада проговорио: Нисам ја позвао њега, он је позвао мене - истина боли!
Мондо 14.11.2022
Енглез који је разговарао са Кристијаном Роналдом у шок-интервјуу открио од кога је потекла идеја за тај разговор. Енглез који је разговарао са Кристијаном Роналдом у шок-интервјуу открио од кога је потекла идеја за тај разговор… »
Роналдо отворио душу: ‘Не поштујем Тен Хага! Фергусон ми је рекао да је немогуће да пређем у Сити, прихватио сам то!’ (фото)…
Хот спорт 14.11.2022
‘Руни ме критикује зато што изгледам боље од њега!’ -Осећам да су ме издали – једна је од главних порука Кристијана Роналда из целе епизоде емисије ‘Без цензуре’, уредника и водитеља Пирса Моргана. Лоше се легендарни… »
Манчестер јунајтед ме издао: Кристијано Роналдо жестоко искритиковао клуб у којем игра
Еуроневс 14.11.2022
Прва звезда Манчестер јунајтеда, Кристјано Роналдо жестоко је напао клуб у интервјуу који је дао за енглеске медије и који је подигао много прашине у фудбалском свету. Роналдо је поптуно отвроио душу и откро да се разочарао у… »
Кристијано Роналдо напао и Рунија - ове речи му није опростио! "Критикује ме зато што изгледам боље од њега?"
Мондо 14.11.2022
Роналдо одговорио некадашњем саиграчу из Манчестер јунајтеда на критику. Роналдо одговорио некадашњем саиграчу из Манчестер јунајтеда на критику. Кристијано Роналдо је жестоко напао Манчестер јунајтед, актуелног менаџера Тен… »
"Издали су ме! Не поштујем овог тренера": Кристијано Роналдо изазвао буру пред Светско првенство
Вечерње новости 14.11.2022
Репрезентативац Португала и фудбалер Манчестер јунајтеда Кристијано Роналдо без длаке на језику говорио је о свом статусу у клубу са Олд Трафорда, холандском тренеру Тен Хагу, прозивкама бившег саиграча и бројним другим темама… »
Јунајтед ме издао, а тренера не поштујем! Шок интервју Кристијана Роналда - напљувао све, тресе се Острво
Мондо 14.11.2022
Кристијано Роналдо је овим интервјуом о Манчестер јунајтеду вероватно себи потписао растанак са клубом са Олд Трафорда. Кристијано Роналдо је овим интервјуом о Манчестер јунајтеду вероватно себи потписао растанак са клубом са Олд… »
Вести дана »
НБС: Страног новца довољно, грађани да пријаве неправилности у мењачницама
Екапија пре 5 сатијош 29 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних