Povezane vesti

Više me niko ne zlostavlja: Ranjena duša Danijele Martinović konačno progovorila o Grašu

Više me niko ne zlostavlja: Ranjena duša Danijele Martinović konačno progovorila o Grašu

Svet & Skandal 14.11.2022
Ljubav Danijele Martinović i Petra Graše završila se ne tako davno i to nakon 24 godine. Priča o njihovom raskidu još odzvanja domaćom javnošću iako je slavni hrvatski pevač sad već neki period u braku sa Hanom Huljić s kojom je dobio i… »
Plašila sam se da ikome kažem šta osećam: Grašova bivša otvorila dušu posle dužeg vremena - Sada sam slobodna!

Plašila sam se da ikome kažem šta osećam: Grašova bivša otvorila dušu posle dužeg vremena - Sada sam slobodna!

Mondo 14.11.2022
Danijela Martinović je u intervjuu otkrila nepoznate detalje o sebi i priznala da je tek sa iskustvom shvatila neke stvari. Danijela Martinović je u intervjuu otkrila nepoznate detalje o sebi i priznala da je tek sa iskustvom shvatila neke stvari. Nakon… »
"U meni je vladala praznina": Bivša Petra Graša prekinula ćutanje: "Bila sam premlada, niko nas ne zlostavlja više od nas…

"U meni je vladala praznina": Bivša Petra Graša prekinula ćutanje: "Bila sam premlada, niko nas ne zlostavlja više od nas…

Blic 14.11.2022
Danijela Martinović bila je dve decenije u vezi sa pevačem Petrom Grašom, koji je u braku sa Hanom Huljić sa kojom ima ćerkicu Albu. Danijela se nije oglašavala otkako je raskinula s Grašom, ali nedavno jeste dala intervju u kojem je komentarisala… »

Vesti dana »