Povezane vesti
Više me niko ne zlostavlja: Ranjena duša Danijele Martinović konačno progovorila o Grašu
Svet & Skandal 14.11.2022
Ljubav Danijele Martinović i Petra Graše završila se ne tako davno i to nakon 24 godine. Priča o njihovom raskidu još odzvanja domaćom javnošću iako je slavni hrvatski pevač sad već neki period u braku sa Hanom Huljić s kojom je dobio i… »
Plašila sam se da ikome kažem šta osećam: Grašova bivša otvorila dušu posle dužeg vremena - Sada sam slobodna!
Mondo 14.11.2022
Danijela Martinović je u intervjuu otkrila nepoznate detalje o sebi i priznala da je tek sa iskustvom shvatila neke stvari. Danijela Martinović je u intervjuu otkrila nepoznate detalje o sebi i priznala da je tek sa iskustvom shvatila neke stvari. Nakon… »
"U meni je vladala praznina": Bivša Petra Graša prekinula ćutanje: "Bila sam premlada, niko nas ne zlostavlja više od nas…
Blic 14.11.2022
Danijela Martinović bila je dve decenije u vezi sa pevačem Petrom Grašom, koji je u braku sa Hanom Huljić sa kojom ima ćerkicu Albu. Danijela se nije oglašavala otkako je raskinula s Grašom, ali nedavno jeste dala intervju u kojem je komentarisala… »
Vesti dana »

U Nišu danas protest ispred zgrade Osnovnog suda za zahtevom za raspisivanje izbora
Nova pre 17 minutajoš 18 povezanih

Danas pada odluka koja će odrediti budućnost Evrope! Skoro 30 miliona ljudi bira predsednika u ključnoj zemlji: Trampov pulen preti da dovede do totalnog haosa
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih

Sedam poginulih u urušavanju mostova u ruskim regijama na granici s Ukrajinom
Al Jazeera pre 13 minutajoš 27 povezanih

Železnička stanica u Novom Sadu će biti srušena, rekonstruisana ili delimično korišćena
N1 Info pre 37 minutajoš 12 povezanih

U Srbiju stiže pravo leto sa 35 stepeni, ali za ovaj datum Čubrilo najavljuje grmljavinu i nepogode
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih