Повезане вести
Ко ме звао за списак? Нико не сме! Пикси се обратио пред Катар: Митар ће играти без ноге, а Швајцарци? Па нисмо мутави!
Мондо 14.11.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обратио се данас нацији поводом Светског првенства у Катару и објаснио детаље око списка. Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обратио се… »
Пикси послао моћну поруку Србији: "Што сте нестрпљиви? Видећете шта ћемо урадити у Катару..."
Вечерње новости 14.11.2022
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси обратио се медијима последњи пут пред Светско првенство. Фото: Тањуг - Драго ми је да вас видим у овом броју, очигледно да је нешто много важно кад вас је оволико... Данас је годину дана… »
Историјско обраћање пиксија: Што сте нестрпљиви? Видећете шта ћемо да урадимо у Катару! Само немојте да сумњате у нас!
Курир 14.11.2022
"Орлови", време је! Мундијал куца на врата, а то значи само једно - Пикси окупља фудбалере и почињу последње припреме за спектакл у Катару! Обраћање селектора Драгана Стојковића на дан окупљања репрезентативаца трајало је… »
Златни Орлићи узданице Орлова, Габријел Жезус једини међу Бразилцима
Спортски журнал 14.11.2022
Међу 26 Орлова у Катару биће осморица освајача Светског првенства за играче до 20 година на Новом Зеланду. Међу 26 репрезентативаца Србије за Светско првенство у Катару биће осам играча освајача Мондијалита за играче до 20 година… »
Све је познато Ово је Пиксијев план до почетка Светског првенства, ево шта чека "орлове"
Ало 14.11.2022
До Катара је остало само шест дана, а ово је план "орлова" До почетка Светског првенства остало је свега шест дана и селектор Драган Стојковић данас ће у Старој Пазови дочекати своје пулене, њих 26 одабраних. Пиксијеви… »
Вести дана »
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 21 минутајош 31 повезана
Поново сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Н1 Инфо пре 1 сатјош 26 повезаних
Потпуна доминација Николе Јокића! Погледајте како је Србин поцепао мрежу Шарлота: Ређао тројку за тројком, делио магичне асистенције... (видео)
Курир пре 35 минутајош 27 повезаних
Ово нисте очекивали у наставку децембра: Србију очекује и до 17 степени, ево и када, али и једна лоша појава
Телеграф пре 5 минутајош 19 повезаних