Повезане вести

Ко ме звао за списак? Нико не сме! Пикси се обратио пред Катар: Митар ће играти без ноге, а Швајцарци? Па нисмо мутави!

Ко ме звао за списак? Нико не сме! Пикси се обратио пред Катар: Митар ће играти без ноге, а Швајцарци? Па нисмо мутави!

Мондо 14.11.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обратио се данас нацији поводом Светског првенства у Катару и објаснио детаље око списка. Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обратио се… »
Пикси послао моћну поруку Србији: "Што сте нестрпљиви? Видећете шта ћемо урадити у Катару..."

Пикси послао моћну поруку Србији: "Што сте нестрпљиви? Видећете шта ћемо урадити у Катару..."

Вечерње новости 14.11.2022
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси обратио се медијима последњи пут пред Светско првенство. Фото: Тањуг - Драго ми је да вас видим у овом броју, очигледно да је нешто много важно кад вас је оволико... Данас је годину дана… »
Историјско обраћање пиксија: Што сте нестрпљиви? Видећете шта ћемо да урадимо у Катару! Само немојте да сумњате у нас!

Историјско обраћање пиксија: Што сте нестрпљиви? Видећете шта ћемо да урадимо у Катару! Само немојте да сумњате у нас!

Курир 14.11.2022
"Орлови", време је! Мундијал куца на врата, а то значи само једно - Пикси окупља фудбалере и почињу последње припреме за спектакл у Катару! Обраћање селектора Драгана Стојковића на дан окупљања репрезентативаца трајало је… »
Златни Орлићи узданице Орлова, Габријел Жезус једини међу Бразилцима

Златни Орлићи узданице Орлова, Габријел Жезус једини међу Бразилцима

Спортски журнал 14.11.2022
Међу 26 Орлова у Катару биће осморица освајача Светског првенства за играче до 20 година на Новом Зеланду. Међу 26 репрезентативаца Србије за Светско првенство у Катару биће осам играча освајача Мондијалита за играче до 20 година… »
Све је познато Ово је Пиксијев план до почетка Светског првенства, ево шта чека "орлове"

Све је познато Ово је Пиксијев план до почетка Светског првенства, ево шта чека "орлове"

Ало 14.11.2022
До Катара је остало само шест дана, а ово је план "орлова" До почетка Светског првенства остало је свега шест дана и селектор Драган Стојковић данас ће у Старој Пазови дочекати своје пулене, њих 26 одабраних. Пиксијеви… »

Вести дана »