Повезане вести
Надал: Тешко је овде се вратити после повреде…
Н1 Инфо 14.11.2022
Рафаел Надал каже да се осећа пауза коју је направио, као и да је то један од узорка пораза од Тејлора Фрица – 7:6 (7:3), 6:1, у првом колу зелене групе АТП финала у Торину. „Лако је, у питању је време, то је суштина тениса и… »
Надал верује у себе након тешког пораза: ‘Разочаран сам, али наставићу да покушавам!’
Хот спорт 14.11.2022
Американац ‘преслишао’ легендарног Рафу на старту завршног турнира! Дуго је трајао опоравак Рафаела Надала од последње повреде коју је зарадио, али легендарни Шпанац је навикао љубитеље тениса на спектакуларне повратке на… »
Надал: Тешко је овде се вратити после повреде…
Спорт клуб 14.11.2022
Рафаел Надал каже да се осећа пауза коју је направио, као и да је то један од узорка пораза од Тејлора Фрица – 7:6 (7-3), 6:1 – у првом колу зелене групе АТП финала у Торину. „Лако је, у питању је време, то је суштина тениса и… »
Фриц: Волим кад играм с најбољима, знао сам да имам шансу
Спорт клуб 14.11.2022
Амерички тенисер Тејлор Фриц био је веома задовољан победом над Рафаелом Надалом – 7:6 (7-3), 6:1 – у свом дебитантском наступу на АТП финалу у Торину. Фриц се није суочио ни са једном брејк лоптом. „Први циљ ми је био да… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 1 сатјош 19 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић тврди да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Нова пре 3 сатајош 7 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 2 сатајош 3 повезане
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 20 повезаних