Povezane vesti
Sve što sam operisala, to sam i osigurala! Bivša misica šokirala priznanjem u emisiji - Sva sam upeglana i izbotoksirana
Mondo 14.11.2022
Nekadašnja misica i pevačica Anči progovorila je o plastičnim operacijama i otkrila da je osigurala noge, koje su joj zaštitni znak od početka karijere. Nekadašnja misica i pevačica Anči progovorila je o plastičnim operacijama i otkrila da je… »
"Sve što sam operisala, to sam osigurala": Pevačica šokirala priznanjem: "Vidi se da sam sva upeglana, izbotoksirana"
Blic 14.11.2022
Pevačica Anči Dabetić i nekadašnja mis Jugoslavije, govorila je iskreno o karijeri i privatnom životu, ali i o operacijama koje je do sada radila. - Minić jeste bio moj zaštitni znak, ali naravo i Sneki i Brena imaju dobre noge. Tada kada sam bila… »
Vesti dana »
Predsednik: Srbiju lažima neće slomiti, objasniću kome je bio potreban incident u Zubinom Potoku
RTV pre 41 minutajoš 1 povezana
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Metar snega u zapadnoj Srbiji AMSS: apeluje na vozače zbog nepovoljnih vremenskih uslova i mokrih kolovoza, RHMZ dao najnoviju prognozu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana