Povezane vesti
Emir Kusturica na čelu ruskog filmskog festivala
Telegraf 14.11.2022
"Veoma sam srećan što sam došao na čelo festivala mladih talenata. Drago mi je što mogu pomoći onima koji žele praviti dobre filmove", rekao je Kusturica. Srpski reditelj Emir Kusturica postao je novi predsednik Međunarodnog festivala filmskih… »
Emir Kusturica je novi predsednik Međunarodnog festivala filmskih debitanata "Duh vatre"
RTV 14.11.2022
HANTI-MANSIJSK - Srpski reditelj Emir Kusturica postao je novi predsednik Međunarodnog festivala filmskih debitanata "Duh vatre" koji će biti održan od 3. do 6. marta 2023. godine u ruskom gradu Kanti-Manasijsku, saopšteno je iz uprave okruga Jugra, a… »
Vesti dana »
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 9 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Dačić: Ideja opozicije je da se predstave kao žrtve represije, atmosfera kreće ka ključanju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o budzetu za 2025. godinu
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane