Povezane vesti
Postojao dogovor da se „fingira“ atentat na Goranca?
Dnevnik 14.11.2022
U nastavku suđenja Daliboru Bogdanoviću Boći (44) i Danelu Janjošu (43), optuženima za teško ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27), ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca (48) i nedozvoljeno nošenje oružja, koje je danas krenulo ispočetka zbog promene… »
Neću da kažem s kojim ženama sam bio! Nevin sam: Bura na suđenju Bogdanoviću za ubistvo MMA borca Stefanovića i ranjavanje…
Kurir 14.11.2022
Na današnjem početku nastavka suđenja bivšem policajcu Daliboru Bogdanoviću Boći (45), koji se zajedno sa Danijelom Janjošem (43) tereti za ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca, kao i nedozvoljeno nošenje oružja… »
Novi detalji ubistva MMA borca u Novom Sadu: Drugooptuženi Janjoš izneo šokantnu tvrdnju: "Da sam hteo da ga ubijem, ubio bih…
Blic 14.11.2022
U Višem sudu u Novom Sadu danas je nastavljeno suđenje Daliboru Bogdanoviću Boći (44) i Danijelu Janjošu (43) za ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca (47) u septembru prošle godine. Drugooptuženi Janjoš, koji je… »
Vesti dana »

Ministarka energetike: Srbija u gotovo bezizlaznoj situaciji za ruski gas
Forbes pre 1 satjoš 35 povezanih

Savet EU: Od 1. januara 2026. zabraniti uvoz ruskog gasa, uključujući tranzit
NIN pre 10 minutajoš 75 povezanih

On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 15 minutajoš 31 povezana

Oglasila se ćerka generala Pavkovića: Marijina tužna objava dira u srce
Glas Zapadne Srbije pre 3 satajoš 62 povezane

Šokantni detalji sastanka u Beloj kući: Tramp bacao karte koje je doneo Zelenski?
Vesti online pre 1 satjoš 42 povezane