Povezane vesti
Postojao dogovor da se „fingira“ atentat na Goranca?
Dnevnik 14.11.2022
U nastavku suđenja Daliboru Bogdanoviću Boći (44) i Danelu Janjošu (43), optuženima za teško ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27), ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca (48) i nedozvoljeno nošenje oružja, koje je danas krenulo ispočetka zbog promene… »
Neću da kažem s kojim ženama sam bio! Nevin sam: Bura na suđenju Bogdanoviću za ubistvo MMA borca Stefanovića i ranjavanje…
Kurir 14.11.2022
Na današnjem početku nastavka suđenja bivšem policajcu Daliboru Bogdanoviću Boći (45), koji se zajedno sa Danijelom Janjošem (43) tereti za ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca, kao i nedozvoljeno nošenje oružja… »
Novi detalji ubistva MMA borca u Novom Sadu: Drugooptuženi Janjoš izneo šokantnu tvrdnju: "Da sam hteo da ga ubijem, ubio bih…
Blic 14.11.2022
U Višem sudu u Novom Sadu danas je nastavljeno suđenje Daliboru Bogdanoviću Boći (44) i Danijelu Janjošu (43) za ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca (47) u septembru prošle godine. Drugooptuženi Janjoš, koji je… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Naučnici zabrinuti! Nasa najavila ubrzavanje plana za izgradnju nuklearnog reaktora na Mesecu do 2030. godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Prosečna cena polovnih automobila starosti do 20 godina u junu 12.047 evra: Ovo su najtraženiji modeli
Blic pre 42 minutajoš 1 povezana

Skoro bez promene: Zvanični srednji kurs danas je 117,17 dinara za evro
Kurir pre 36 minutajoš 1 povezana