Повезане вести
Постојао договор да се „фингира“ атентат на Горанца?
Дневник 14.11.2022
У наставку суђења Далибору Богдановићу Боћи (44) и Данелу Јањошу (43), оптуженима за тешко убиство ММА борца Уроша Стефановића (27), рањавање Горана Ковачевића Горанца (48) и недозвољено ношење оружја, које је данас кренуло… »
Нећу да кажем с којим женама сам био! Невин сам: Бура на суђењу Богдановићу за убиство ММА борца Стефановића и рањавање…
Курир 14.11.2022
На данашњем почетку наставка суђења бившем полицајцу Далибору Богдановићу Боћи (45), који се заједно са Данијелом Јањошем (43) терети за убиство ММА борца Уроша Стефановића и рањавање Горана Ковачевића Горанца, као и… »
Нови детаљи убиства ММА борца у Новом Саду: Другооптужени Јањош изнео шокантну тврдњу: "Да сам хтео да га убијем, убио бих…
Блиц 14.11.2022
У Вишем суду у Новом Саду данас је настављено суђење Далибору Богдановићу Боћи (44) и Данијелу Јањошу (43) за убиство ММА борца Уроша Стефановића (27) и рањавање Горана Ковачевића Горанца (47) у септембру прошле године… »
Вести дана »

Мајка из Новог Сада осумњичена за убиство бебе: Први резултати обдукције указују да је дете рођено живо
Нова пре 59 минутајош 35 повезаних

ЕУ позвана да буде 'креативнија' у борби против руског избјегавања санкција
Слободна Европа пре 2 сатајош 27 повезаних

Брзина вероватно узрок несреће у Сремској Митровици, утврдила полиција
BBC News пре 1 сатјош 46 повезаних

Ко је био Небојша Павковић, генерал осуђен за ратне злочине на Косову
BBC News пре 1 сатјош 60 повезаних

Политико: Нови план за деблокаду проширења предвиђа пријем у ЕУ без пуног права гласа
Бета пре 1 сатјош 24 повезане