Povezane vesti
Postojao dogovor da se „fingira“ atentat na Goranca?
Dnevnik 14.11.2022
U nastavku suđenja Daliboru Bogdanoviću Boći (44) i Danelu Janjošu (43), optuženima za teško ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27), ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca (48) i nedozvoljeno nošenje oružja, koje je danas krenulo ispočetka… »
Neću da kažem s kojim ženama sam bio! Nevin sam: Bura na suđenju Bogdanoviću za ubistvo MMA borca Stefanovića i…
Kurir 14.11.2022
Na današnjem početku nastavka suđenja bivšem policajcu Daliboru Bogdanoviću Boći (45), koji se zajedno sa Danijelom Janjošem (43) tereti za ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca, kao i nedozvoljeno nošenje… »
Novi detalji ubistva MMA borca u Novom Sadu: Drugooptuženi Janjoš izneo šokantnu tvrdnju: "Da sam hteo da ga ubijem, ubio…
Blic 14.11.2022
U Višem sudu u Novom Sadu danas je nastavljeno suđenje Daliboru Bogdanoviću Boći (44) i Danijelu Janjošu (43) za ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca (47) u septembru prošle godine. Drugooptuženi… »
Vesti dana »
Besni požar u Kaliforniji: Najmanje petoro mrtvih, evakuisano više od 70.000 ljudi
Vreme pre 28 minutajoš 6 povezanih
Do ubistva na Badnje veče došlo zbog droge! Stojan se razbesneo, pa otišao po prijatelje, detalji zločina u Inđiji
Mondo pre 22 minutajoš 3 povezane
Blinken: Blizu smo dogovoru o prekidu vatre; Iran pozvao na povlačenje izraelske vojske iz Sirije
RTS pre 1 satjoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: U udaru na Zaporožje 13 mrtvih; Kijev: Uništena ruska komanda u Donjeckoj oblasti
RTV pre 1 satjoš 3 povezane