Повезане вести

Јањуш истетовирао мају и Билала на грудима?! Задругар објавио хит фотку након венчања његове бивше љубавнице: Тешко ми је!…

Јањуш истетовирао мају и Билала на грудима?! Задругар објавио хит фотку након венчања његове бивше љубавнице: Тешко ми је!…

Курир 14.11.2022
Марко Јањушевић на Инстаграму је објавио како помно прати венчање Маје Маринковић и Билала Брајловића у Задрузи. Бивши задругар редовно коментарише све из ријалитија, те је сада објавио слику која је збунила све. Овај гест… »
Пошто га је Билал прозвао на свадби огласио се мајин бивши Потез Филипа Цара је урнебесан, у причу увучен и Дејан Драгојевић…

Пошто га је Билал прозвао на свадби огласио се мајин бивши Потез Филипа Цара је урнебесан, у причу увучен и Дејан Драгојевић…

Курир 14.11.2022
Филип Цар, младина бивша љубав, одлучио се на урнебесан потез после гламурозне свадбе Маје Маринковић и Билала Брајловића. Након што га је Маја дозивала на девојачкој вечери, а Билал на свадби певао своје чувене стихове ''Боље… »
"Не могу да причам, није ми до живота": Цар се огласио након свадбе Маје и Билала

"Не могу да причам, није ми до живота": Цар се огласио након свадбе Маје и Билала

Блиц 13.11.2022
На велелепном имању у Шимановцима данас се одржала свадба Маје Маринковић и Билала Брајловић, који су након пар турбулентних ноћи закопали ратне секире и стали на "луди камен", а тим поводом се сада огласио Филип Цар. Наиме, Цар… »

Вести дана »