Povezane vesti

Janjuš istetovirao maju i Bilala na grudima?! Zadrugar objavio hit fotku nakon venčanja njegove bivše ljubavnice: Teško mi…

Janjuš istetovirao maju i Bilala na grudima?! Zadrugar objavio hit fotku nakon venčanja njegove bivše ljubavnice: Teško mi…

Kurir 14.11.2022
Marko Janjušević na Instagramu je objavio kako pomno prati venčanje Maje Marinković i Bilala Brajlovića u Zadruzi. Bivši zadrugar redovno komentariše sve iz rijalitija, te je sada objavio sliku koja je zbunila sve. Ovaj gest nikome nije jasan… »
Pošto ga je Bilal prozvao na svadbi oglasio se majin bivši Potez Filipa Cara je urnebesan, u priču uvučen i Dejan…

Pošto ga je Bilal prozvao na svadbi oglasio se majin bivši Potez Filipa Cara je urnebesan, u priču uvučen i Dejan…

Kurir 14.11.2022
Filip Car, mladina bivša ljubav, odlučio se na urnebesan potez posle glamurozne svadbe Maje Marinković i Bilala Brajlovića. Nakon što ga je Maja dozivala na devojačkoj večeri, a Bilal na svadbi pevao svoje čuvene stihove ''Bolje biti Bilal nego… »
"Ne mogu da pričam, nije mi do života": Car se oglasio nakon svadbe Maje i Bilala

"Ne mogu da pričam, nije mi do života": Car se oglasio nakon svadbe Maje i Bilala

Blic 13.11.2022
Na velelepnom imanju u Šimanovcima danas se održala svadba Maje Marinković i Bilala Brajlović, koji su nakon par turbulentnih noći zakopali ratne sekire i stali na "ludi kamen", a tim povodom se sada oglasio Filip Car. Naime, Car je priznao da se… »

Vesti dana »