Povezane vesti
Slavna glumica prvi put u javnosti nakon otkrivene bolesti: Kristina se pojavila sa štapom i rasplakala prijatelje!
Mondo 15.11.2022
Kristina Eplgejt pojavila se prvi put u javnosti nakon što joj je dijagnostikovana teška bolest - multipla skleroza. Kristina Eplgejt pojavila se prvi put u javnosti nakon što joj je dijagnostikovana teška bolest - multipla skleroza. Slavna glumica… »
Zbog teške bolesti poznata glumica odustaje od glume
Politika 15.11.2022
Kristina Eplgejt priznala je da bi njena karijera uskoro mogla da se završi zbog borbe sa bolešću, jer je 2021. godine otkrila da pati od multiple skleroze. „Sa svojom bolešću, ne znam koliko sam sposobna. Ali ovo je bio dar, ovo je bio dar za mene. Sada… »
Vesti dana »
Osuđeni roditelji u slučaju masovnog ubistva u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar
Beta pre 14 minutajoš 56 povezanih
Veran Matić: Napali su me ispred skupštine, na mestu koje bi trebalo da bude simbol demokratije, zlo se preselilo u centar Beograda
Nova pre 9 minutajoš 37 povezanih
Sve tačke istorijskog sporazuma: Amerika i Iran postigle dogovor i sve se čini da je Teheran pobednik
Blic pre 44 minutajoš 67 povezanih
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 2 satajoš 3 povezane
Amerika blokirala uvoz proizvoda iz Ziđina zbog sumnje na prisilan rad: Kompanija navode shvata „veoma ozbiljno“
Nova ekonomija pre 39 minutajoš 19 povezanih