Povezane vesti
Evo kako je organizovano parkiranje za vreme Sajma turizma u Novom Sadu
Radio 021 15.11.2022
Parkiranje u okolini Novosadskog sajma posebno je organizovano od 17. do 19. novembra, zbog održavanja 53. Međunarodnog sajma turizma. Parkiranje je organizovano u sledećim ulicama: - Ulica Novosadskog sajma, od Drinske do Hajduk Veljkove ulice, - Plato… »
Parkiranje za vreme 53. Međunarodnog sajma turizma
Moj Novi Sad 15.11.2022
Na osnovu Rešenja Gradske uprave za saobraćaj i puteve, za vreme održavanja 53. Međunarodnog sajma turizma, od 17. do 19. novembra, JKP "Parking servis" organizovaće parkiranje u sledećim ulicama: • Ulica Novosadskog sajma, od Drinske do Hajduk Veljkove… »
Gde će se sve naplaćivati parking za vreme sajma turizma, od četvrtka?
RTV 15.11.2022
NOVI SAD - Na osnovu Rešenja Gradske uprave za saobraćaj i puteve, za vreme održavanja 53. Međunarodnog sajma turizma, od 17. do 19. novembra 2022. godine, JKP "Parking servis” organizovaće parkiranje u nekoliko okolnih ulica. Ulica Novosadskog sajma, od… »
Vesti dana »

Mali: Marže u najvećim trgovinskim lancima biće ograničene na maksimalnih 20 odsto
Biznis.rs pre 1 satjoš 23 povezane

Izrael intenzivira ofanzivu u Gazi i odobrava izgradnju naselja na Zapadnoj obali
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 27 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i zahtevi za prekid vatre
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 47 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 4 satijoš 31 povezana