Povezane vesti

Vučević obišao pripadnike ratnog vazduhoplovstva i PVO

Vučević obišao pripadnike ratnog vazduhoplovstva i PVO

Blic 15.11.2022
Ministar odbrane Miloš Vučević obišao je danas pripadnike Ratnog vazduhoplovstva i Protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije. - Ponosan sam na sve ove ljude sa kojima sam se danas sastao, sa svim oficirima, podoficirima, sa komandantom Ratnog… »
Vučević obišao pripadnike Ratnog vazduhoplovstva i PVO

Vučević obišao pripadnike Ratnog vazduhoplovstva i PVO

Euronews 15.11.2022
Ministar odbrane Miloš Vučević obišao je danas pripadnike Ratnog vazduhoplovstva i Protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije. "Ponosan sam na sve ove ljude sa kojima sam se danas sastao, sa svim oficirima, podoficirima, sa komandantom Ratnog… »
Vučić u čečenskoj nošnji: Izaslanik Kadirova doneo specijalan poklon predsedniku Srbije /foto/

Vučić u čečenskoj nošnji: Izaslanik Kadirova doneo specijalan poklon predsedniku Srbije /foto/

Sputnik 15.11.2022
Turko Daudov, izaslanik lidera Čečenije Ramzana Kadirova u arapskim i muslimanskim zemljama, sastao se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu. Daudov je Vučiću uručio tradicionalni čečenski ogrtač i kapu. Daudov je Vučiću… »
Vučević: RV i PVO je siguran čuvar neba nad Srbijom

Vučević: RV i PVO je siguran čuvar neba nad Srbijom

Telegraf 15.11.2022
Nakon sastanka sa najodgovornijim starešinama u Ratnom vazduhoplovstvu i PVO, ministar Vučević rekao je da građani Srbije treba da znaju da je RV i PVO Vojske Srbije garant i siguran čuvar neba nad našom državom. Potpredsednik Vlade i ministar… »

Vesti dana »