Повезане вести

Вучевић обишао припаднике ратног ваздухопловства и ПВО

Вучевић обишао припаднике ратног ваздухопловства и ПВО

Блиц 15.11.2022
Министар одбране Милош Вучевић обишао је данас припаднике Ратног ваздухопловства и Противваздухопловне одбране Војске Србије. - Поносан сам на све ове људе са којима сам се данас састао, са свим официрима, подофицирима, са… »
Вучевић обишао припаднике Ратног ваздухопловства и ПВО

Вучевић обишао припаднике Ратног ваздухопловства и ПВО

Еуроневс 15.11.2022
Министар одбране Милош Вучевић обишао је данас припаднике Ратног ваздухопловства и Противваздухопловне одбране Војске Србије. "Поносан сам на све ове људе са којима сам се данас састао, са свим официрима, подофицирима, са… »
Вучиц́ у чеченској ношњи: Изасланик Кадирова донео специјалан поклон председнику Србије /фото/

Вучиц́ у чеченској ношњи: Изасланик Кадирова донео специјалан поклон председнику Србије /фото/

Спутник 15.11.2022
Турко Даудов, изасланик лидера Чеченије Рамзана Кадирова у арапским и муслиманским земљама, састао се са председником Србије Александром Вучиц́ем у Београду. Даудов је Вучиц́у уручио традиционални чеченски огртач и капу. Даудов… »
Вучевић: РВ и ПВО је сигуран чувар неба над Србијом

Вучевић: РВ и ПВО је сигуран чувар неба над Србијом

Телеграф 15.11.2022
Након састанка са најодговорнијим старешинама у Ратном ваздухопловству и ПВО, министар Вучевић рекао је да грађани Србије треба да знају да је РВ и ПВО Војске Србије гарант и сигуран чувар неба над нашом државом. Потпредседник… »

Вести дана »