Povezane vesti
Mimi Oro svim silama se trudila da bude poznata! Bila u rijalitiju, svi joj se smejali, sada priznaje čime se bavi: Ja sam…
Kurir 15.11.2022
Starleta Milica Živanović, poznatija kako Mimi Oro, otkrila je svima čime se sada bavi. Mimi koja se oprobala kao rijaliti učesnica, čak i pevačica, svim silama se trudila da postane poznata. Svi je pamte po tome što je rekla da je najveća ptica "or'o"… »
Bila u rijalitiju, cela Srbija joj se smejala, a sada našla posao - Mimi Oro šokirala: "Ja sam revizor"
Blic 15.11.2022
Starleta Mimi Oro objavila je na Instagramu snimak kojim je obavestila pratioce da je našla posao. Mimi je pre mesec dana postala deo firme koja se bavi zdravim načinom života i prodajom preparata. Mimi Oro, čije je pravo ime Milica Živanović, objavila… »
Vesti dana »
Bivši načelnik beogradske policije Veselin Milić saslušan, tužilaštvo traži pritvor
RTS pre 11 minutajoš 127 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za trgovinu drogom u Priboju, marihuana pronađena na školskim terenima
PP media pre 15 minutajoš 44 povezane
Politika novi vlasnik NIN-a, Mičeta novi glavni i odgovorni urednik
Radio sto plus pre 51 minutajoš 23 povezane
Žestoka svađa Trampa i novinara: Predsedniku "popustile kočnice", pa uputio teške reči (video)
Mondo pre 5 minutajoš 78 povezanih