Povezane vesti
Beograđanin otišao 20km od grada, a stan izdao Rusima: 50 kvadrata, Novi Beograd, sve sam im ostavio!
Mondo 15.11.2022
Jedan korisnik Redita odgovarao je na brojna pitanja o izdavanju stana Rusima. Jedan korisnik Redita odgovarao je na brojna pitanja o izdavanju stana Rusima. Glavna tema na društvenim mrežama, pa i na samim portalima, već mesecima je način na koji… »
Iselio se iz stana, ostavio im sve stvari i otišao 20 kilometara od Beograda: Beograđanin otkrio za koliko novca je iznajmio…
Blic 15.11.2022
Glavna tema na društvenim mrežama, pa i na samim portalima, već mesecima je način na koji državljani Srbije ostvaruju velike prihode od izdavanja stanova Rusima i Ukrajincima. Upravo zbog toga, objava momka iz Srbije da je izdao stan Rusima, izazvala je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak 10. februar 2026: Danas pretežno oblačno i hladnije
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih
Kurti o suđenju Tačiju: OVK vodila pravedan rat i antikolonijalni ustanak
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih
"Sestra je izašla iz sale i rekla mi da moli Boga da moja Ema preživi." Devojčica (4) tragično umrla nakon rutinske operacije krajnika: Bolnica u Čačku proverava da li je bilo propusta
Blic pre 11 minutajoš 3 povezane
Izmene u saobraćaju: Ove linije GSP menjaju trase zbog radova u Kruševačkoj
Kurir pre 31 minutajoš 2 povezane