Povezane vesti
SNS se oglasio zbog Banovine, popucalih zidova i garaže: Dozvolite da struka radi svoj posao
Radio 021 15.11.2022
Za izgradnju javne garaže pored zgrade Pokrajinske vlade i Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, izdata je građevinska dozvola, saopštio je Gradski odbor SNS. Kako objašnjavaju, s obzirom na to da je Grad Novi Sad zaključio Ugovor o koncesiji za… »
GrO SNS Novi Sad: Izgradnja podzemnih garaža u skladu sa propisima
Dnevnik 15.11.2022
S obzirom na to da je Grad Novi Sad zaključio Ugovor o koncesiji za izgradnju četiri javne garaže, a povodom insinuacija koje su se pojavile u vidu otvorenih pisama i saopštenja političkih stranaka, saopštenjem je reagovao Gradski odbor Srpske napredne… »
SNS o izgradnji garaže kod Banovine: Sve je pod kontrolom
Moj Novi Sad 15.11.2022
Novosadski odbor Srpske napredne stranke (GrO SNS) poslao je saopštenje "povodom insinuacija koje su se pojavile u vidu otvorenih pisama i saopštenja političkih stranaka" u vezi sa izgedanjom javne garaže kod Banovine. – Za izgradnju javne garaže pored… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro