Povezane vesti
Kraj velike karijere - povukao se nekadašnji rekorder premijer lige: Bio najveći engleski talenat, sad ga niko neće!
Mondo 15.11.2022
Nakon što nije uspeo da nađe klub u kome bi nastavio karijeru Aron Lenon se oprostio od aktivnog igranja fudbala. Nakon što nije uspeo da nađe klub u kome bi nastavio karijeru Aron Lenon se oprostio od aktivnog igranja fudbala. Samo nekoliko dana pred… »
Bivši engleski reprezentativac Lenon završio karijeru
Sport klub 15.11.2022
Bivši engleski reprezentativac Aron Lenon saopštio je danas da završava profesionalnu karijeru. „Konačno sam odlučio da je pravi trenutak da okačim kopačke o klin. Nakon što sam izvagao svoje mogućnosti, smatrao sam da nijedna nije dobra za mene i moju… »
Vesti dana »
Vetar od 100 km/h će vam duvati pravo u lice! Na snazi najveće upozorenje u Srbiji - 25, 26. i 28. januar će nas oduvati
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih
Direktno u top 8: Đoković bez borbe u četvrtfinalu Australijan opena!
Hot sport pre 1 satjoš 23 povezane
„Uznemiren sam sada“: Đoković se oglasio povodom Sabalenke, ona mu odmah uzvratila!
Hot sport pre 50 minutajoš 32 povezane
Najveći šok na Australijan openu: Nedavno je bio 1. teniser sveta, a momak od 20 godina ga je ponizio kao niko.
Telegraf pre 1 satjoš 42 povezane
"Kako si, brate?": Šekil O'Nil nije naučio slovenački, ali srpski je u modi u NBA
Mondo pre 3 satajoš 26 povezanih