Povezane vesti
Bivši igrač FMP i Atlanta Hoksa saopštio da je homoseksualac
N1 Info 16.11.2022
Australijski košarkaš Ajzak Hamfris, koji je 2018. godine nakratko nosio dres FMP Železnika, javno je istupio i saopštio da je homoseksualac. Hamfriz (24) u karijeri ima i NBA iskustvo, doduše prilično malo – za Atlanta Hokse je u sezoni 2018/2019… »
Bivši igrač FMP okupio saigrače i saopštio im da je gej
Sport klub 16.11.2022
Australijski košarkaš Ajzak Hamfris, koji je 2018. godine nakratko nosio dres FMP Železnika, javno je istupio i saopštio da je homoseksualac. Hamfriz (24) u karijeri ima i NBA iskustvo, doduše prilično malo – za Atlanta Hokse je u sezoni 2018/2019… »
(VIDEO) „Nisam mogao da prihvatim da sam gej, pokušao sam da se ubijem“: Bivši košarkaš FMP-a javno priznao svoju seksualnu…
Danas 16.11.2022
Ajzak Hamfris svoju životnu istinu podelio sa saigračima u Melburn junajtedu. Australijski košarkaš, koji je tokom 2018. godine igrao za beogradski FMP, okupio je ekipu u svlačionici i progovorio o onome što ga je dugo mučilo. „Nisam mogao da prihvatim… »
Bivši košarkaš FMP-a priznao da je gej: Hteo je da se ubije, priznao u svlačionici, saigrači ovako reagovali
Večernje novosti 16.11.2022
NEKADAŠNJI košarkaš FMP-a, koji je za "pantere" nastupao tokom 2018. godine, Ajzak Hamfris otkrio je da je gej i da je svojevremeno sebi pokušao da oduzme život. FOTO: Printskrin/Tviter/IsaacHumphries7 Australijski košarkaš Ajzak Hamfris 2018. godine… »
VIDEO Igrao u Srbiji, hteo da se ubije: Sad prekinuo ćutanje i otkrio saigračima da je gej
Nova 16.11.2022
Bivši košarkaš FMP otkrio je ono što nije hteo godinama da prihvati. Ajzak Hamfris se predstavio publici u Srbiji kada je nosio dres FMP, a sada nastupa u dalekoj Australiji. Nosi dres Melburn junajteda i odlučio je da okupi saigrače u svlačionici i da… »
Potez na kakav bi se malo ko usudio: Bivši košarkaš FMP-a priznao da je gej! (video)
Hot sport 16.11.2022
Nekadašnji košarkaš FMP-a iz Železnka, Ajzak Hamfriz, postao je jedan od prvih profesionalnih košarkaša na svetu koji je priznao da je gej. On je to uradio u svlačionici pred saigračima, prenosi ESPN. – Nisam mogao da prihvatim samog sebe i pokušao sam… »
Bivši igrač FMP-a objavio: "ja sam gej!" Zaplakao pred saigračima, hteo da se ubije, ovako su oni reagovali (video)
Mondo 16.11.2022
Ajzak Hamfris je kratko nosio dres FMP-a tokom 2018. godine, a u razgovoru sa aktuelnim saigračima otkrio je da je gej i da je pokušao da sebi oduzme život. Ajzak Hamfris je kratko nosio dres FMP-a tokom 2018. godine, a u razgovoru sa aktuelnim… »
Vesti dana »
Kanada sve bliže Evropi: Fon der Lajen iznenadila velikom najavom da bi EU mogla da dobije prvu pridruženu članica EU
Nova pre 35 minutajoš 36 povezanih
Koalicija Narodna Srbija predala listu, pa je povukla zbog podrške studentima
NIN pre 1 satjoš 36 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Beta pre 2 satajoš 23 povezane
UŽIVO: Izricanje presude bivšim vođama tzv. OVK: "Tači aktivno učestvovao u krivičnim delima i podsticao ih"
Euronews pre 0 minutajoš 46 povezanih
Snimci velikih razaranja: iranski napadi Amerikancima naneli milijarde dolara štete
Politika pre 35 minutajoš 20 povezanih