Povezane vesti
Nije svesna, mogla sam skandal u emisiji da joj napravim! Nada Obrić besna na Sanju zbog Vendi - moraće da mi objasni!
Mondo 16.11.2022
Nada Obrić ne krije koliko je razočarana što se u emisiji Sanje Marinković našla s Vesnom Vukelić Vendi, "jedinom osobom s kojom ne želi da sedi". Nada Obrić ne krije koliko je razočarana što se u emisiji Sanje Marinković našla s Vesnom Vukelić Vendi… »
"Jedva sam se suzdržala kad je Vendi počela sa idiotizmima" Nada Obrić besna na Sanju: Mogla sam joj napraviti skandal u…
Kurir 16.11.2022
Pevačica Nada Obrić protekle subote bila je gost u emisiji kod Sanje Marinković, a iz studija je izašla besna jer ju je voditeljka spojila sa gošćama koje su je rečima i delima šokirale. Nada je sada priznala da je ljuta na Sanju jer je u emisiji bila sa… »
Vesti dana »
RZS: U Srbiji u maju ove godine 7,4 odsto više turista nego u istom mesecu 2025.
Nova ekonomija pre 2 satajoš 37 povezanih
Studenti u blokadi ETF-a uputili podršku Nemanji Vidiću nakon pisanja KRIK-a
Danas pre 1 satjoš 32 povezane
(FOTO) "Šta je sledeće - lav na Lionu, gazela na Gazeli, Nejmar na Neimaru": Duhovite reakcije na mrežama povodom novog spomenika na Terazijama
N1 Info pre 2 satajoš 29 povezanih
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji: Sombor u 15 časova najtopliji grad sa 40 stepeni, u Beogradu izmereno 39
Newsmax Balkans pre 36 minutajoš 73 povezane
Đuričin: Novi paket pomoći nije teret za budžet, ekonomija ima stabilan rast
Politika pre 12 minutajoš 51 povezana