Povezane vesti
Aktuelni radovi na sanaciji novosadskih saobraćajnica
Moj Novi Sad 16.11.2022
U toku su radovi na obnovi kolovozne konstrukcije u Futoškoj ulici, na deonici od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana, zbog čega je saobraćaj obustavljen na ovoj kolovoznoj traci, a odvija se dvosmerno na suprotnoj. Ukoliko budu dozvolili vremenski… »
Da budete upućeni: Večeras se pušta saobraćaj u Gagarinovoj, u toku radovi u više ulica
Radio 021 16.11.2022
U toku su radovi na obnovi kolovoza u Futoškoj ulici, na deonici od Bulevara Evrope do Cara Dušana, zbog čega je saobraćaj obustavljen na ovoj kolovoznoj traci, a odvija se dvosmerno na suprotnoj. Kako navode u Gradskoj kući, asfaltiranje ove deonice… »
Sanacija Novosadskih saobraćajnica, radi se u Futoškoj, Bulevaru Evrope, Ulici cara Dušana
RTV 16.11.2022
NOVI SAD - U toku su radovi na obnovi kolovozne konstrukcije u Futoškoj ulici, na deonici od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana, zbog čega je saobraćaj obustavljen na ovoj kolovoznoj traci, a odvija se dvosmerno na suprotnoj. Ukoliko budu dozvolili… »
Radovi na delu Futoške ulice, u Ulici Raše Radujkova, Gagarinovoj...
Dnevnik 16.11.2022
Kako je saopšteno iz Gradske kuće, u toku su radovi na obnovi kolovozne konstrukcije u Futoškoj ulici, na deonici od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana, zbog čega je saobraćaj obustavljen na ovoj kolovoznoj traci, a odvija se dvosmerno na… »
Vesti dana »
"Rekla mi je da ništa nisu jeli, nisu ni vode imali": Izrael i Hamas su na korak od primirja, dve majke iz Srbije još uvek čekaju svoju decu: Lidiju je ćerka pitala samo jednu stvar
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih
Održan protest studenata i građana ispred RTS-a: Uživo uključenje u Dnevnik i „sendvič“ za Bujoševića (VIDEO, FOTO)
Danas pre 9 satijoš 6 povezanih
Trump: Moja odluka o TikToku bit će donijeta u bliskoj budućnosti
Al Jazeera pre 47 minutajoš 6 povezanih